親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

唔知富士急Thomasland嘅機動遊戲係咪適合一歲九個月大嘅BB呢? 佢可唔可以由大人陪同玩呢?

另外, 如果只想去Thomasland而唔想玩其他富士急機動係唔係只係買入場劵(唔包任玩)呢? 因為聽講可以只買想玩嘅Thomasland機動遊戲攤位!

有無人知? Thank you!

大宅

你帶佢玩具反斗地佢可能更加開心

專登上去又花時間又花錢...三思

子爵府

Thomasland嘅機動遊戲都適合一歲九個月大嘅BB, 我女當年去時係21個月, d遊戲好多都要大人陪玩, 例如坐火車仔, bb坐前面, 大人要坐佢後面倍佢一齊跟住音樂摇個搖鼓.

大宅

我囡囡14個月大都有坐火車,佢好開心, 哥哥夠高可以坐小型過山車, 如果唔係成日去日本, 都不坊去玩下, BB咁細主力都係影下相!

仲有 HelloKittyLand & Disneyland 都係必去架!

原帖由 bbmuimui 於 09-11-27 00:35 發表
Thomasland嘅機動遊戲都適合一歲九個月大嘅BB, 我女當年去時係21個月, d遊戲好多都要大人陪玩, 例如坐火車仔, bb坐前面, 大人要坐佢後面倍佢一齊跟住音樂摇個搖鼓. ...

伯爵府

http://ecfoto.net/adacheung1972/ ... N0o6SFSCvT7FGw?PI=0

我影左d thomasland 相呀, 你睇下啦
星期五是無飯主婦日

大宅

我之前同仔仔去過, 有時間去我blog到look look有d photos & information

原帖由 adacheung1972 於 09-11-27 14:11 發表
http://ecfoto.net/adacheung1972/photo_sharing/LSFYDmJkN0o6SFSCvT7FGw?PI=0

我影左d thomasland 相呀, 你睇下啦

首頁

尾頁

跳至