美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問家用導入導出美容儀器係唔係真係有用呢?
我塊面有細紋, 朋友介紹用呢d儀器0係屋企日日"碌", 話好有效, 你地有無人試過呀?

大宅

我都有用1部, 不知是否你講的那台, 我是用nuskin的galvanic spa 機, 的確是很方便, 做面只要10mins , 不單紋, 連面形都V呢!! 除了面, 用在身和通淋巴也很好!! 不單面可V, 身和腿也可減, 雖然現在是冬天, 做身,通淋巴, 好似好涷, 但可做穴位呀, 咁到夏天就不會覺得咁腫:lol , 有想知多d, 可pm我!!
"知識是叫人自高自大,惟有愛心能造就人。"哥林多前書八章1節

大宅

原帖由 puipuiqueen 於 09-12-4 18:59 發表
我都有用1部, 不知是否你講的那台, 我是用nuskin的galvanic spa 機, 的確是很方便, 做面只要10mins , 不單紋, 連面形都V呢!! 除了面, 用在身和通淋巴也很好!! 不單面可V, 身和腿也可減, 雖然現在是冬天, 做身,通淋 ...

我都想知多d, 可以講俾我知嗎?
thx

大宅

please pm to me ? How much ? the size, the other informations ?

大宅

我都想知多D資料同價錢!thanks

禁止訪問

珍珠宮

醒目開學勳章

我岩岩買左amway部機,配埋佢set精華同護膚,岩岩用左兩晚,未見到效果,希望work la

男爵府

原帖由 LamLamMummy 於 09-12-5 21:24 發表
我岩岩買左amway部機,配埋佢set精華同護膚,岩岩用左兩晚,未見到效果,希望work la

部機幾錢呀?

大宅

各位sis, 我已pm你們了, 有問題可再問
"知識是叫人自高自大,惟有愛心能造就人。"哥林多前書八章1節

男爵府

回覆 2# puipuiqueen 的文章

我都想知多D資料同價錢!thanks

男爵府

我都想知資料同價錢!many thanks

大宅

我都想知呀, 唔該你比資料我呀~~

男爵府

好媽媽勳章

i want to know more too!!

原帖由 puipuiqueen 於 09-12-4 18:59 發表
我都有用1部, 不知是否你講的那台, 我是用nuskin的galvanic spa 機, 的確是很方便, 做面只要10mins , 不單紋, 連面形都V呢!! 除了面, 用在身和通淋巴也很好!! 不單面可V, 身和腿也可減, 雖然現在是冬天, 做身,通淋 ...

大宅

LamLamMummy,

How much is amway部機?

大宅

各位sis, 我已pm你們了關於這微電流機的資料!!

別墅

原帖由 puipuiqueen 於 09-12-10 13:54 發表
各位sis, 我已pm你們了關於這微電流機的資料!!

我收唔到ar ,,, pls pm again ....thx

大宅

我sent咗啦, 唔得話我知

原帖由 paddyho 於 09-12-11 00:15 發表

我收唔到ar ,,, pls pm again ....thx

大宅

了解"微電流", 和導出導入

家用導入導出美容儀, 很多都建基在"微電流"上, 這本不是新的發現, 只是我們很多時候去買東西, 去美容院, 只管做, 都不知点解. 也有很多sis問到底這些機得唔得??!!

現唔講什麼品牌先, 我們先來了解"微電流", 人體細胞的生長,包括新陳代謝、繁殖和細胞分裂,都是靠微電流產生作用;但隨著年齡的增長,很自然的,人體所產生的微電流就會減弱,皮膚無法維持平衡的電流流動,或因各種因素使其變得不正常,如受傷,過勞,壓力等,就會導致細胞運作受損,減慢復原,各種問題就出現,如皺紋、鬆弛、暗啞等等。

微電流治療是一種獨特的電療,它的優勢在於能夠產生一個與人體細胞,相接近的生物電流,對細胞起著針對性的刺激作用。

所以在治療上是可以有以下的功能:
- 減輕痛楚/舒緩激痛點
- 加速傷患復原
- 加速傷口癒合/抗菌
- 刺激淋巴引流
- 去水腫
- 鬆弛緊張肌肉
- 軟化疤痕
- 電子針灸/刮痧
- 提升吸收能力

家用美容儀通常外形都會針對去水腫 , 提升吸收能力.

而導出導入, 是因美容儀可分正極和負極, 配合的產品也是有正極和負極, 在同性相距, 異性相吸的原理下, 可將精華導入和污垢導出.

所以當明白這原理下, 大家sis就唔好成日問可否用其他東西代替原本品牌所要配套的. 他們的研究是與其配套一起做的, 若自己改用其他gel, cream, 誰保證功效? 和誰知要按正 , 負極?!

大宅

HI, puipuiqueen.

Pls send some information. Thanks !

子爵府

醒目開學勳章

我幾年前係日本買左一個
而家諗起又想攞出來用
咁咪即是 (-)是導入 (+)是導出 咁用呢??

首頁

尾頁

跳至