家事百科

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: ~wee~~暈暈~

bebe,
食lunch番來未呀?已收到大長今禮盒, 好重手喎!tks so much。

若問過miss chow可未滿三歲也allow報讀興趣班, 最後決定會比大孖上水墨畫書法班, 細孖上jazz, yiuyiu可否一起join?

jc

大宅

jc0901>為身心健康,請小心沈迷大長金!!!想當年~~~我煲到清晨4點,老公煲到5點 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

報jazz!!!係咪唔洗買衫架 咁咪可慳返d!!你有無睇過學校比個本興趣班???ballet 個3.5yrs興趣班只需每月200!!!!超低 :mrgreen:

男爵府

bebe,
終於你都現身!

我係好保重身體孝順父母果隻, 絕吾會太瘋狂, 放心放心。

邊到有寫3.5歲後收$200?detail d話我知, 等我再戴多副老花鏡睇下先。

jc

大宅

係本書仔既架喎,唔係學校個張紙!!好多都係200一個月!!!如果你無.要今晚先可detail !!!因本書仔係屋企

男爵府

書仔, 咩色?white or green?真係吾多覺?

jc

男爵府

喂, 我來也, 趕左我老公走, 佢今日病左無番工
小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

男爵府

我係好保重身體孝順父母果隻, 絕吾會太瘋狂, 放心放心

錯曬喇, 唔係孝順父母, 係24孝媽咪呀+孝順父母

頭先碌到咁落樓下入比你

有無搞到頭破血流呀, 真恩公,
小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

大宅

好似叫咩xx青年協會xx!!

男爵府

唔係呱,無左人.......... :cry:

男爵府

好彩見到bebe姐 開心番

男爵府

bebe,

我排隊借大長金可以嗎

男爵府

yuyung,
e+至到, 想 你相公病左, 做娘子吾係要去服待, 吾好chat la, 走la, 吾歡迎你。 :mrgreen: :mrgreen: 想
:cry: 嗎?

排我後我hb後面la, 朝早我睇, 晚黑佢睇!

bebe,
咩xx青年協會xx?好似見都未見過?yuyung你可有收過?wow!若樂基學野咁柢, 咁我又諗諗留低係度讀。

大宅

佢老公病都識上網,唔洗人服待架!!!!
話時話"亞李生,如果你同你老婆再爭電腦,我唔排除打去你公司報料架 :mrgreen: "

男爵府

bebe,
你知吾知yuyung位李生身高有幾多?手瓜有幾隻老鼠仔? 你夠咁咁沙膽?我都係hiding另一角先 :mrgreen: :mrgreen:

jc

男爵府

我老公依家要用電腦呀, 佢係咁吹我走呀, 我諗我要 :cry: :cry: 喇

男爵府

yuyung,
李生係你米飯班主plus病人, 就佢一日咁多la。

jc

男爵府

佢依家影緊佢d作品相呀, 我又可能上多一陣

男爵府

xx青年協會xx!!

我都唔知喎, 咩色架

男爵府

yuyung,
衰鬼, 咁都比你zip到?攪笑。

咪就係lor, 咩有本咁既野咩?bebe, 你係咪睇錯你大女本書同我地講 ?-( ? :mrgreen:

jc

大宅

嘩!!我從來唔敢"諗或者幻想"人地老公咩"身高有幾多?手瓜有幾隻老鼠仔?咩樣"之類架 :mrgreen: 話晒人地老公!!!

首頁

尾頁

跳至