家事百科

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: ~wee~~暈暈~

bebe,

係咪真係咁正氣?(街上d靚仔及都吾及) 定係我地認識你祥哥, 怕我地暗地報料?

jc

男爵府

bebe,

我都知你愛死你隻長哥 :mrgreen:
小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

男爵府

bebe,
係wor, 祥嫂!

jc :mrgreen:

大宅

彩,彩,彩~~~~~~~~~~,係小強哥!!!!!!!!!!!!!!!!!

正氣唔講得,但我個人比較保守

男爵府

3少奶,

咩咩咩, 明明果日聽到你叫祥哥, 今日又多個小強哥, 邊個至係?

jc

男爵府

jc,

柏立基健康院有個課程讀架, 係關於湊囝架, 5月尾開始每星期5上午9點30到11點幾咁架, 總共好似4/5堂, 我同cyrusmum都諗住報, 你去唔去呀? 長嫂一定未起身, 免問
小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

男爵府

yuyung,
係咩, 時間又似幾就wor, 孖寶吾係果間健康院係咪都可以報?講開湊仔, hb禽晚至quote你出來, 話你夠eq, even鬧仔n+仔都吾會動真火, 要我同你研究研究喎。

jc

子爵府

哈! 今日都比我夾啱時間啦!

子爵府

jc901,
講開EQ, 我都想問啲家長EQ班, 睇吓點樣唔好咁易動氣!
YuYung係天生咁温柔, 唔係咁易學!

男爵府

jc,

呢樣嘢我都係在cyrusmum果樹偷番黎架, 不過有人欣賞我都好安慰, 但點解唔係我果件 :cry:
我諗可以架, 一陣我打電話去問下先, 佢地電話2716 5152

大宅

咩話睇小 :evil: :evil: 好一於唔去!!
咩課程黎架
有無d一個情緒有問題的mama,如何教何教小孩子!!之類>???

男爵府

cyrusmum,

bebe,
我剛想問lee d course, 比你快一步!不過你洗吾洗呀, 我lee d crazy person就話遮。

jc

男爵府

不過佢地預約時間係1130-1230, 1530-1630, 要聽日打囉

子爵府

YuYung,
吓! 原來你係我處度偷咗啲淡定茶, 唔怪之得宜家到我成日青筋暴現啦! 你快啲還返比我, 唔係我驚我好易爆血管呀!

男爵府

係呀3少奶,

jc, 我學緊點樣發老公脾4架, 因為我唔識向老公發脾4, 我d朋友話咁樣唔係太好, 要一啖沙糖一啖c, 佢地d嗅男人先會like架, 話比我知果個朋友都係一個嗅男人黎架 :mrgreen:

男爵府

cyrusmum,

你叫思翰偷d比你喇, 我知你自己出唔到手架喇,
講起偷, aric尋晚食完飯入房偷食蛋糕仔, 比我老公[法]坐睇住我地食飯, 但佢坐坐下想訓, 成日都係咁, 一比人閙就自覺眼訓

大宅

YuYung,>咩課程黎架
如果係mama的eq,或爸爸的eq我有興趣呀!!!

Cyrusmum>

男爵府

cyrusmum,
功夫茶、龍井茶....就聽得多, 淡定茶你shu都有, 一場相識咪大細超la, 過d比我, 我hb勁like lee味!

yuyung,
咁天日至打, 或者我自已打都得!

jc

男爵府

yuyung,
我d牛脾4你咪學也罷, 大好一個咁溫婉女子, 怎可我由我一手destroy?no way

aric同大孖禽日一樣做了曳曳boy wor, 又係比daddy punished, 大孖就吾係偷提子cake而係大大粒既提子, 仲食到頹哂that means食左好多, 激吾激c?

jc

男爵府

jc, 你打喇, 我地忙, 忙住街街耶, 你聽日有時間就打喇, 跟住就打上黎比3少奶睇呀,

3少奶, 係咁上下名架, 同eq咁上下嘅嘢, 教人點樣解決問題同埋有人跟進架, 好似上4-5堂,跟住每格一2個星期d姑娘會打電話比你, 問你d生活上相處嘅問題, 教你點解決咁上下呱, 你知我喇, 聽完就比番佢, 記得唔清楚架

首頁

尾頁

跳至