想生BB

跳至

首頁
12345...60

尾頁

公爵府

畀面勳章

原帖由 conniecheung 於 09-12-16 23:13 發表
申報下先:我今年27歲,有2個女.. 又係好恨有多個baby boy! 希望30歲前生埋第3個,比我博到..就收工!博唔到唯有認命啦,唔追啦...米貴呀!!十卜,十卜..人人有仔生! yeah~~~ ...

同你一樣27歲,有兩個女,下個月準備開工,希望可以生個仔....,不過最重要係健康正常既bb......,如果都係女都收工喇!三個夠晒數..........

公爵府

畀面勳章

原帖由 sunnychan09 於 09-12-16 23:26 發表
我有一個仔喇... 但都好想生多個仔~~~
試左一年都仲未有... 希望好快bingo啦~~~

如果我係你,會想生個女,一個好字...因為女好好,親mami d架!仔有老婆唔識你架喇!

大宅

好媽媽勳章

一d都唔似架,一個似我,一個似爸爸
原帖由 快樂 於 09-12-16 21:58 發表

我想問下,你大女同第二女似唔似?

公爵府

畀面勳章

原帖由 cream@@ 於 09-12-17 00:44 發表
我又報到先!今年28,try咗一年,初初如為生bb好容易!搵咗好多生仔方法!一路唔中,依家成日諗仔女無所謂,有就會滿足!但有時又想要仔仔 ,因為只生一個!好老套想法*傳宗接代* ...

唔好諗..順其自然,BB就黎.......

大宅

好媽媽勳章

一d都唔似架,一個似我, 一個似爸爸
原帖由 快樂 於 09-12-16 21:58 發表

我想問下,你大女同第二女似唔似?

男爵府

我今年又係27..不過一個都未有...諗住只生一個....所以想要一個bb仔...

民房

咁又係... 因我c6鐘意仔... 而且湊慣左仔知道點湊..其實女都好...... 都覺會鍚媽咪多d....... 唔駛有老婆先唔理阿媽.. 我唸有女朋友己經.............haha....

大宅

原帖由 快樂 於 09-12-17 09:09 發表

真係架,唔好諗住會有..就會有...我有個朋友,佢恨生既時候就冇..到佢唔想要既時候就bb黎左喇!放鬆d

但係明明係想有,好難叫自己唔想喎。。。但係我又唔係不停咁諗嘅。。。

民房

係呀..明明好想有.. 但又要調教自己思想扮哂唔想有... 或唸返有bb時既辛苦... 成日做檢查既煩... 就唔會太恨... 希望咁樣..好快就有...

大宅

原帖由 sunnychan09 於 09-12-17 12:49 發表
係呀..明明好想有.. 但又要調教自己思想扮哂唔想有... 或唸返有bb時既辛苦... 成日做檢查既煩... 就唔會太恨... 希望咁樣..好快就有...

咁其實我又未到恨嘅地步嘅。。。其實我同我老公本來冇諗住生 BB 㗎。。。成日見宜家 D 小朋友好似唔同我地細個咁。。。宜家嗰 D 好老積,又有好多乜症物症,又好曳,又冇禮貌。。。但係我地發現好多人就算 30 歲唔恨,到 30 中/ 30 尾都好恨。。。咁我地唔想越老越難有,咪早 D 開始囉。。。想快 D 有,快 D 生,咁就攪掂,mission accomplished!哈哈哈!又唔洗到老擔心冇,好似人生差 D 嘢咁囉。。。哈哈哈!

民房

係呀.. 我有好多朋友而家都話唔會生.. 話遲d先算... 我都同佢地講話唔係你想有時你就可以有... 真係越想有時就越冇... 越唔想有時就可能好快有...
我好想快d攪掂.. 想趁而家身體仲ok時快d攪掂... 驚老d就算生到.. 都冇力湊... 始終湊bb真係靠自己好d...真係唔想bb比人寵到好曳..

大宅

原帖由 sunnychan09 於 09-12-17 13:17 發表
係呀.. 我有好多朋友而家都話唔會生.. 話遲d先算... 我都同佢地講話唔係你想有時你就可以有... 真係越想有時就越冇... 越唔想有時就可能好快有...
我好想快d攪掂.. 想趁而家身體仲ok時快d攪掂... 驚老d就算生到.. ...

我就係同你一模一樣嘅諗法,所以我就開工咗一個月啦,今次係第二個 cycle。

複式洋房

原帖由 mnm-mmm 於 09-12-16 22:01 發表

我今個係第2個 cycle。未有 BB 呀!但係我同老公都諗住生一個,所以想要仔仔囉!

我同我c6 都係打算生一個,所以我都係想要仔呀!!

複式洋房

原帖由 mnm-mmm 於 09-12-16 22:01 發表

我今個係第2個 cycle。未有 BB 呀!但係我同老公都諗住生一個,所以想要仔仔囉!

我同我c6 都係打算生一個,所以我都係想要仔呀!!

大宅

我都唻報到先,諗住下個月開工,希望一擊即中一個或者兩個仔...

我恨仔恨到出晒面架喇,屋企所有人都知道我恨仔... 仲恨孖仔添... 

公爵府

畀面勳章

原帖由 1234babies 於 09-12-17 09:29 發表
一d都唔似架,一個似我, 一個似爸爸

我都係一個似我,一個似爸爸........

大宅

好媽媽勳章

咁你有冇用d咩特別方法呀?
原帖由 carp 於 09-12-17 14:06 發表
我都唻報到先,諗住下個月開工,希望一擊即中一個或者兩個仔...

我恨仔恨到出晒面架喇,屋企所有人都知道我恨仔... 仲恨孖仔添... 

...

男爵府

睇果d生仔生女圖...如黎緊呢個cyc中既話....係個女

民房

都唔準既...
at least我上次唔準.........

男爵府

拱就好lor...無咁驚...

首頁
12345...60

尾頁

跳至