自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

早幾日行過太子始創對面馬路果間麥記,
咁啱有個姐姐企喺樓下sell麥樂會同媽咪會,
我咪行過去同佢講續會囉...
點知個姐姐同我講續會冇果本coupon送喎,
下...唔係卦...如果冇果本野仲邊有人續會丫??

我就同佢講第二間都有比埋果本coupon架喎,
呢位"有"禮貌嘅姐姐即時面露不悅咁同我講"咁你去果間續囉..間間都冇得送架"...
我再講"有朋友續會都有得送喎..."
果位姐姐再講多次"咁你去果間續囉"
嘩..咩態度丫...續會同新入會價錢一樣架啦,
其實我都可以當新申請拎果本coupon架,
但佢態度真係好差囉..即刻唔鬼理佢走人...

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

趕客

公爵府

去投訴

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 小小be 於 10-1-1 23:44 發表
早幾日行過太子始創對面馬路果間麥記,
咁啱有個姐姐企喺樓下sell麥樂會同媽咪會,
我咪行過去同佢講續會囉...
點知個姐姐同我講續會冇果本coupon送喎,
下...唔係卦...如果冇果本野仲邊有人續會丫??

我就同佢講第二間 ...

你應該問佢:
點解要去果間? 你意思只係果間先有, 定係你呢間無? 乜唔係間間一樣架咩? 但如果renew無優惠而new join咁多優惠, 咁就係你公司問題! 不如即刻你將我意見寫低! 你公司幾時可以回覆我?

別墅

renew同新join,都係要填表,都咩分別,又唔係平D,如果佢話續會無coupon,咁咪新join,不過佢咁態度,我會去第2間。:;pppp:

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

去投訴佢啦.

珍珠宮

熱血金章

原帖由 cathappy 於 10-1-2 08:24 發表
renew同新join,都係要填表,都咩分別,又唔係平D,如果佢話續會無coupon,咁咪新join,不過佢咁態度,我會去第2間。:;pppp:

舊年續會係送魚柳包, 今年乜都冇.
出年一定唔join.:;pppp:
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

up

大宅

我上個月尾續咗兩個會都有COUPON,兩本重有其他入會禮品。

男爵府

今年續會問過話冇額外既野送 所以咁同新JOIN都冇咩分別 不過佢唔應該話續會係冇本COUPON囉 因我續左都有本COUPON

大宅

個位姐姐真係同我講冇果本野架..激到我c,
本來我都想衝上去搵經理投訴...
但無奈BB瞓左..費事嘈多幾句嘈醒佢ar..

最後今日喺屋企附近嘅老麥續左..
拎到本coupon同埋其他gift...

珍珠宮

現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

伯爵府

我都無續會, 覺得今年年費又貴, 好似送的野又唔適合我用

男爵府

咁更加要投訴佢

原帖由 小小be 於 10-1-3 03:07 發表
個位姐姐真係同我講冇果本野架..激到我c,
本來我都想衝上去搵經理投訴...
但無奈BB瞓左..費事嘈多幾句嘈醒佢ar..

最後今日喺屋企附近嘅老麥續左..
拎到本coupon同埋其他gift... ...

首頁

尾頁

跳至