跳至

首頁

尾頁

別墅

原帖由 kayeeee2009 於 10-2-9 01:36 發表

但我D紋爆到9彩~~~
仲有向上蔓延既跡象~~.....
我對上一次產檢磅重~~
比起未生果時~~重左約2X磅~~
希望成個孕期可以大約重3X啦~~XD
但睇怕都未必得~~最近勁擦得 ...

我都有爆紋呀. 重災區係patpat同大脾位呀.
勁樣衰. 勁搽肚紋膏都無用. 灰心喇~~灰心喇~~

你懷孕期差不多去到尾聲喇. 相信磅數上落最多一, 兩磅左右. 唔水太擔心喎. 要驚我咪仲驚. total重左成40磅. 未有B之前我好貪靚架. 無諗過會肥到成隻大灰熊咁. 肉酸到唔願出街見人同無晒自信添呀.

d人成日話大肚婆係最靚. 呢個真係美麗的謊言呀.

大宅

醒目開學勳章

原帖由 E~E 於 10-2-9 01:56 發表

你懷孕期差不多去到尾聲喇. 相信磅數上落最多一, 兩磅左右. 唔水太擔心喎. 要驚我咪仲驚. total重左成40磅. 未 ...

我果D係正宗肚紋~~~爆晒係肚度...
其他地方我無望呀...應該無乜!!!

唔係呀...話就話尾聲~~但係上一次產檢仲重多左~
重左幾磅呀陰公...我愈尾愈重得多呀!!!

XDDD~可能我D FD唔想我太傷心
佢地真係有話我靚左 XDDDD~

別墅

原帖由 kayeeee2009 於 10-2-9 02:08 發表

我果D係正宗肚紋~~~爆晒係肚度...
其他地方我無望呀...應該無乜!!!

唔係呀...話就話尾聲~~但係上一次產檢仲重多左~
重左幾磅呀陰公...我愈尾愈重得多呀!!!

XDDD~可能我D FD唔想我太傷心
佢地真係有話我靚左 XDDD ...

其實我個肚都有架. 不過可能個肚大, 遮左d視線.
相反patpat同大腿位真係好明顯.
尤其patpat多到勁嚇人. 我自己都慘不忍睹呀.
你都好快生得, 而家重多少少都唔怕啦.
我就唔同, 仲有咁多wk有排重呀........嗚..........

洋房

唉~我都係超級貪靚既女人,一到33wks已經有肚紋,而家連大脾la都有,你重左40磅啊? 我重左50磅啊...諗起生完要減50磅...真係頭都痛
原帖由 E~E 於 10-2-9 01:56 發表

你懷孕期差不多去到尾聲喇. 相信磅數上落最多一, 兩磅左右. 唔水太擔心喎. 要驚我咪仲驚. total重左成40磅. 未 ...

大宅

原帖由 chikkee 於 10-2-8 23:46 發表
我35w,已經有45吋,
166磅,我重到自己有一d驚,好彩唔係糖尿,bb只係中碼

我宜家剛剛37W,45吋呀!!
同你差唔多重>.<不過我唔知BB幾大幾重....

大宅

醒目開學勳章

原帖由 E~E 於 10-2-9 02:15 發表

其實我個肚都有架. 不過可能個肚大, 遮左d視線.
相反patpat同大腿位真係好明顯.
尤其patpat多到勁嚇人. 我自己都慘不忍睹呀.
你都好快生得, 而家重多少少都唔怕啦.
我就唔同, 仲有咁多wk有排重呀... ...

我呢幾日睇過~~PATPAT+大腿一條紋都無
全部係晒肚底~仲要有幾條變埋黑色

而家真係好快生得啦...又改早左預產期..
不過最近E生都無"哦"我重左XDD
SO我唔理了-W-V

首頁

尾頁

跳至