自由講場

跳至

首頁

尾頁

民房

成個月無去做facial, 今日去咗"Modern XX" 諗住relax吓, 點知做咗十年果個manager 走咗 ! 2個小時facial 個美容師sale足咁耐 ! 好煩 ! 大家有無類似經驗 ?

侯爵府

我唔會去呢D大公司度做, 亦學精左, 唔會再買course, 去做facial就逐次俾錢, 免得買左又做唔到, 浪費晒, 其實佢地D買十送一優惠, 唔見得好吸引.

民房

咁我會快D用完存貨格仔就同"Modern XX" 分手, 希望今次成功啦 ! 因為我無做嘢成半年, 有好多excuse say NO !

男爵府

開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

我都覺得勁煩,次次做,次次sale,今次買左a course,下次竟然話a吾多適合你,b course先適合你d skin,仲要坐喺間房度sale,走吾到........
就係咁,買左好多course.....幾萬銀..好傷

今日去做,已經吾係course d facial,係另外比$,仲勁sale我,我真係吾敢去做..........

我果間叫m2 plus,在山林道同causeway bay

子爵府

係好煩....
我join 過幾次都冇再join....
自己0係屋企搞.... diy....
慳番0的錢同時間...
老虎囡2010年2月10日於嘉諾撒出世喇, 早過預產11日~ 重6.71磅

伯爵府

醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

真係間間都淨係想劏你...

原帖由 tabodaisy 於 10-1-6 00:58 發表
我都覺得勁煩,次次做,次次sale,今次買左a course,下次竟然話a吾多適合你,b course先適合你d skin,仲要坐喺間房度sale,走吾到........

今日去做,已經吾係course d ...

*得饒人處且饒人!!
*Be able to forgive, and forgive !!
*許しを、できるようしようと許す!!
*용서를, 수 만나 용서를!!

禁止訪問

好媽媽勳章 大廚勳章

複式洋房

我都發覺到, 講真句: 真的需要時會自動自覺問佢哋! 佢哋嘅態度有時都幾令人反感! 真的想做完之後即刻走人!

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

我已經好多年冇去美容中心啦.....我自己屋苑個D都係咁,今次Sale你A,下次再sale b,沒完沒了......怕怕.....

但係呢排我想修眉....都唔知好唔好去......仲考慮緊

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

除咗美容院 , salon都係咁 , 叫你買套票 , 叫你染髮 , 做highlight , 焗油, 越講越貴

而家攪到我去 十分鐘剪髮 $50 , salon 做唔到我生意 , 佢地真係攞黎衰

珍珠宮

好媽媽勳章

我都係呀~~~
原帖由 tabodaisy 於 10-1-6 00:58 發表

今日去做,已經吾係course d ...

大宅

我去親都放低晒D錢同Card,袋幾十去 ,係悅XX個Sales幾十蚊都唔放過叫我落訂下次比過
豬李小兔 該用戶已被刪除

水晶宮

畀面勳章

me too ~ 近呢幾年我做facial, gel 甲呢d
已經無再買咩course 喇, 全部都係逐次比
果d 舖頭都奈我唔何

.....
原帖由 青青河邊草 於 10-1-6 00:31 發表
我唔會去呢D大公司度做, 亦學精左, 唔會再買course, 去做facial就逐次俾錢, 免得買左又做唔到, 浪費晒, 其實佢地D買十送一優惠, 唔見得好吸引.

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Yes, they are too hard sell....sometimes want to relax when doing the facial but they just keep hard selling, so I don't go there again after finished the package......

大宅

畀面勳章

我同佢地講, 經濟唔好, 你地突然 "收檔" 咁我搵邊個? 佢實話唔會, 咁我就就話"新聞都有ga, 就算你係老細都信唔過, 可況你係打工, 你點擔保呀!" .... 係咪好串呢

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 simple430 於 10-1-7 16:58 發表
除咗美容院 , salon都係咁 , 叫你買套票 , 叫你染髮 , 做highlight , 焗油, 越講越貴

而家攪到我去 十分鐘剪髮 $50 , salon 做唔到我生意 , 佢地真係攞黎衰 ...

我都係咁話, 已經n年無去美容院.

salon 又係煩, 而家淨係去d 普通d , 一sell我野, 永不幫襯

子爵府

醒目開學勳章

我都係咁覺得囉...攪到我好耐都唔敢去做facial啦

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 calculator 於 10-1-7 17:29 發表
我同佢地講, 經濟唔好, 你地突然 "收檔" 咁我搵邊個? 佢實話唔會, 咁我就就話"新聞都有ga, 就算你係老細都信唔過, 可況你係打工, 你點擔保呀!" .... 係咪好串呢 ...

係有D串,不過又啱喎!我都係每次做完都好驚咁走,唔知佢地今次又要點sale我啦,我又唔識拒絕,次次都...唉!

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至