自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

急問元朗至屯門區邊處有得賣BBQ用的燒烤齋呢?

之前見過有齋雞翼、牛扒、肉丸之類,非常急,因為老板明天齋期但撞啱公司聯歡BBQ~

萬分感激~
Hi~Hi~大家好,我係家姐Christy抱住細佬佬Brian係媽媽的小樹熊啊 :lol: :lol: [img align=left]http://www.dotphoto.com/SAN1/92/EE/8F/i92EE8F4B-1C48-48B1-87BD-50E0FF12FDBF.jpg[/img]

複式洋房

咩有bbq, 真唔知呀...但我素day 會燒粟米, 茄子, 三色椒及菇類, 再加蕃薯一定夠飽啦.. 希望幫到你.

男爵府

齋雞翼、牛扒、肉丸>>Woo~~~great woo~ where can buy ?

原帖由 小樹熊 於 10-1-14 11:32 發表
急問元朗至屯門區邊處有得賣BBQ用的燒烤齋呢?

之前見過有齋雞翼、牛扒、肉丸之類,非常急,因為老板明天齋期但撞啱公司聯歡BBQ~

萬分感激~

大宅

係啊~ 我之前見過有啤出嚟一隻隻o既雞翼,見到一條條脂肪同埋肉紋o既牛扒,仲有D丸TIM,係貢丸喎!

依家想買就抎唔到,請問有冇人知邊度有得買呀?? 非常急,如果地點唔係元朗、屯門都唔緊要,唔該哂~

Hi~Hi~大家好,我係家姐Christy抱住細佬佬Brian係媽媽的小樹熊啊 :lol: :lol: [img align=left]http://www.dotphoto.com/SAN1/92/EE/8F/i92EE8F4B-1C48-48B1-87BD-50E0FF12FDBF.jpg[/img]

男爵府

荃灣近街市街街市有間叫力生有得買....有燒烤包買(恒生銀行對面入去街市)
因為有愛,所以遺憾。
因為遺憾,才會更珍惜。

大宅

真係唔該Matt_Matt,未聽聞有BBQ齋,咁以後齋期可以多個選擇!

大宅

原帖由 Matt_Matt 於 10-1-14 18:09 發表
荃灣近街市街街市有間叫力生有得買....有燒烤包買(恒生銀行對面入去街市)

唔該哂、唔該哂,一陣都要出去走轉~

男爵府

唔使出荃灣咁遠...元朗"施培記"咪有囉...快d去睇下啦..

男爵府

乜"施培記"都有齋bbq食物買呀?? 多唔多款呀?
因為有愛,所以遺憾。
因為遺憾,才會更珍惜。

大宅

純粹報告吓,卒之最後係深水埗買咗BBQ齋,有鮑魚、雞扒、火腿、墨丸、煙肉,另加兩隻大個BB塊面厚2吋幾的鮑魚菇嚟燒~

多謝之前報料的媽媽,溫馨提示如果買BBQ齋嚟燒要小心睇火,因為全部都好容易燶,要放高D離火咁慢慢燒,其實好快食得因為本身D齋都係熟哂,再燒加D蜜糖表面會脆脆地好好食O架~

大宅

好媽媽勳章

原帖由 小樹熊 於 10-1-17 01:42 發表
純粹報告吓,卒之最後係深水埗買咗BBQ齋,有鮑魚、雞扒、火腿、墨丸、煙肉,另加兩隻大個BB塊面厚2吋幾的鮑魚菇嚟燒~

多謝之前報料的媽媽,溫馨提示如果買BBQ齋嚟燒要小心睇火,因為全部都好容易燶,要放高D離火咁慢慢燒,其實好 ...

係深水埗邊度有得買BBQ齋 ??

首頁

尾頁

跳至