單親天地

跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

喂, 各位親愛嘅網友

現階段大人同細路仔嘅參加人數已有17位啦, 因為係第一次攪活動, 唯恐有招呼唔到嘅地方, 故此這次活動已不作報名, 唔好意思, 假如今次攪得好玩, 下次catfitfit一定會再大攪得攪架.

已報名的網友, 我稍後會pm大家我嘅聯絡
未能報名的網友, 下次啦, 一定預埋你.

公爵府

仲有野講

各位已報名的網友:

請問大家有沒有特別要求, 好似是食齋, 或者是唔食牛, 唔食豬, 或者是對某一食物有過敏, 請提示, 我都係會買燒烤的大路野, 同時, 唔想浪費, 請大家多提意見, 唔該.

別墅

好媽媽勳章

回覆 3# josephfung 的文章

雖然個樣都 "橙橙"地,但都係一個甜橙sweet sweet!

係咪想嘔呀!

別墅

好媽媽勳章

Catfitfit 的安排實在太細心了。

本人沒有特別要求。

原帖由 catfitfit 於 10-1-20 11:27 發表
各位已報名的網友:

請問大家有沒有特別要求, 好似是食齋, 或者是唔食牛, 唔食豬, 或者是對某一食物有過敏, 請提示, 我都係會買燒烤的大路野, 同時, 唔想浪費, 請大家多提意見, 唔該. ...

侯爵府

環保接龍勳章

大家至在出來玩吓,吹吓,開心吓......食物是次要
原帖由 catfitfit 於 10-1-20 11:27 發表
各位已報名的網友:

請問大家有沒有特別要求, 好似是食齋, 或者是唔食牛, 唔食豬, 或者是對某一食物有過敏, 請提示, 我都係會買燒烤的大路野, 同時, 唔想浪費, 請大家多提意見, 唔該. ...
我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

民房

Catfitfit,
你真係好細心 我都沒有特別要求. 希望小朋友玩得開開心心. 大人可以談天說地....期待跟大家見面. (quote)

各位已報名的網友:

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

carfitfit,

no special request lar..just follow what you think..

各位已報名的網友:

大宅

我應該和囝囝參加3,4,5項活動, 但我想知有無小朋友單車租呀, 因為佢好鐘意踏單車咖.

至於食物方面, 我無物所為, 而囝囝就喜歡芝士腸呀, 唔知有無呢. :lol

各位已報名的網友:

男爵府

catfitfit
你下次再攪活動又夾岩時間的話我同個仔都會參加..

男爵府

moon-moon
嘩..你禁夜唔睡..明天要返工呀..早d

珍珠宮

原帖由 vane 於 10-1-20 12:39 PM 發表
大家至在出來玩吓,吹吓,開心吓......食物是次要

Me too~

Catfitfit,妳真係好細心!
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

公爵府

有小朋友單車租, 不過無家庭花車租

原帖由 Happy233 於 10-1-21 00:12 發表
我應該和囝囝參加3,4,5項活動, 但我想知有無小朋友單車租呀, 因為佢好鐘意踏單車咖.

至於食物方面, 我無物所為, 而囝囝就喜歡芝士腸呀, 唔知有無呢. :lol

...

一定有芝士賜

公爵府

多謝支援, 下次預埋你

原帖由 令令 於 10-1-21 00:18 發表
catfitfit
你下次再攪活動又夾岩時間的話我同個仔都會參加..

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

唉,我都唔想,近排公司好多生產問題,又趕放年假,好鬼死多野做,攪到我精神緊張,開始失眠, 咁咪睇下電視輕鬆下,上下網八下囉..呢兩個禮拜唔知點過,好怕接到客人電話迫交貨呀, 好想快點放假抖下呀,我年廿七先就放假啦..放到初九先返工.咁我都可以隱世十幾日(如屆果d客唔搵我既話)..hehe...不過工人今年返鄉下,所以我又要做阿四服待兩位大小姐大小爺..

e..你今次唔得閒join 活動呀,唔緊要,下次再一齊黎玩啦..

原帖由 令令 於 10-1-21 00:21 發表
moon-moon
嘩..你禁夜唔睡..明天要返工呀..早d

男爵府

原帖由 moon_moon 於 10-1-21 11:54 發表
唉,我都唔想,近排公司好多生產問題,又趕放年假,好鬼死多野做,攪到我精神緊張,開始失眠, 咁咪睇下電視輕鬆下,上下網八下囉..呢兩個禮拜唔知點過,好怕接到客人電話迫交貨呀, 好想快點放假抖下呀,我年廿七先就放假啦.. ...

原來禁..無法啦..聖誕前新年前都比較忙..但你要有足夠時間休息先得架麻..
31號約左fd行街..我拜神莊香..所以買d祭品..買d新年賀禮..或者去還庫..所以今次咪唔參加住..留返下次

王國長老

王國長老

馬鞍山公園附近有d單車鋪, 可能有小童單車出租.

如果係去烏溪沙燒, 士多有飲品賣, 食物就唔包. 有沙灘仔, 小朋友會玩得開心.

祝大家玩得愉快.

禁止訪問

男爵府

今次無得去都好失望, 希望下次可以再同埋你哋一齊去玩啦.
你哋玩得開心d啦......嗚....嗚....嗚....
暑假.....咁就過咗一半啦.

禁止訪問

侯爵府

環保接龍勳章

嗚....嗚....嗚.... 維豬豬...乖啦!最多星期二約你食飯!....叫維維快D做好功課就有得玩.....
再吾係...約你今個星期日..亞仔考完試..可以出黎玩...都得....怕下雨就去會所玩都好WO...搵幾個人夠了...

我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

首頁

尾頁

跳至