自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人帶過2歲幾小朋友入呀?

大宅

Not really. But it might not be so suitable for kids under 3 to play there. The games / rides are too exciting and difficult for them.

大宅

請問係咪住客先入得 OR 要比錢??

男爵府

比錢就得喇.........3歲以下都有野玩.......玩波波........唔值得一去囉.

子爵府

Poo得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

where is it?

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Q 立方太細個無野玩咖。

大宅

澳門威尼斯人...

原帖由 zuzu888 於 10-1-21 15:46 發表
where is it?

大宅

如果係咁...forget it. 諗住有個地方比小朋友hey 吓..

原帖由 Fatty 於 10-1-21 15:56 發表
Q 立方太細個無野玩咖。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

你係咪係威尼斯人入面住先?
如果係住客..free入去玩既..咪去同小朋友玩下囉..
佢都有個小baby area..有波波池,小滑梯,有d地方爬黎爬去..有d似冒險樂園果d咁囉...

如果係特登同小朋友比錢入去玩既...咁就唔好啦..
想帶小朋友去hea下..不如同佢去
1)西灣果邊既燒灰爐公園..有電動四驅車
2)黑沙海灘旁的黑沙公園..有電動電單車..重有黑沙果邊有好多燒烤食品
3)二龍喉公園..有3分鐘纜車上松上...小朋友應該會開心..而且二龍喉公園係有動物睇的
4)大潭山交野公園...有人造草滑草場(坐係個兜滑落去果d,大人可以同小朋友一齊坐)

唔..係諗到咁多...

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

普通人去 hk$90 可玩2個鐘

大宅

Oh...thanks, 但係d 電單車同四驅車可唔可以比咁細個玩ga ? not too dangerous ?

原帖由 月希 於 10-1-21 16:13 發表
你係咪係威尼斯人入面住先?
如果係住客..free入去玩既..咪去同小朋友玩下囉..
佢都有個小baby area..有波波池,小滑梯,有d地方爬黎爬去..有d似冒險樂園果d咁囉...

如果係特登同小朋友比錢入去玩既...咁就唔好啦..
想 ...

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 JLRLCH 於 10-1-21 17:05 發表
Oh...thanks, 但係d 電單車同四驅車可唔可以比咁細個玩ga ? not too dangerous ?

佢係for 2-6歲小朋友玩既..而且大人可以跟住架車行...我仔細個..我都係跟住佢行..教好佢渣車...先同佢影相睇佢玩

佢果d電動車..好似玩具反斗城果d咁之嘛...
不過佢就有埋迷你馬路,紅綠燈果d比小朋友玩既
5蚊玩15分鐘

首頁

尾頁

跳至