想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

cutecutetown 發表於 24-4-1 14:37
Dear goodperson2021,
既然你放棄龍B咁就冇咁多限制。但係始終都要奉勸你,成功非必然,如果為咗少少錢而 ...

Hi cutecutetown,呢幾日我已經睇左4個不同中醫,佢地話我唔似有寒宫,睇埋我FSH, AMH, LH個啲報告話我無多囊,而且數字唔錯,但建議我起碼三個月後先做,叫我呢3個月養下卵,養下宫,只係話我血氣唔順,個肝燥,話我個人比較燥或緊張,但點解呢兩次都唔著床,無人解釋到,有個中醫叫我驗下血睇下有無凝血或免疫問題,唔知呢啲檢查係香港係咪好貴?你覺得我有冇需要做?我公司有得資助身體檢查二千大元,你覺得我攞黎做咩檢查好?

其實歐洲機票同住宿同澳洲差唔多,反而匯率澳洲貴啲,同埋歐洲個邊有有我想要既精子,佢唔可以運去澳洲,而且個個我睇中既男仔佢啲精子特別貴,如果我去澳洲做又用唔到佢啲精。。。呢啲又係我考慮因素之一

我記得放胎個陣,有個醫生話就咁睇個胚胎個樣就知係靚,唔知係咪想氹我,其實係咪真係可以睇到?

複式洋房

cutecutetown 發表於 24-4-3 10:05
Dear goodperson2021,
FSH AMH LH都唔係睇多囊嘅指標。其實過咗40歲,是否多囊已冇乜關係,因為卵子質素一 ...
點解你咁肯定係染色體問題既?如果係就好,我起碼知唔係其他問題。。。我都想快啲再抽卵,但我又想草下錢先。。。唉,呢啲真係好磨心,仲要係屋企人陪我磨

複式洋房

回覆 cutecutetown 的帖子

多謝回覆,另外pm左你,謝謝你

複式洋房

我呢半年經血量少左, 你覺得我好唔好再CHECK下AMH,FSH, E2, LH個啲野? 我對上一次驗係去年9月。。。。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊