自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

做女時去超市買M巾...擺系推車入邊都監監介介要溫也遮住...衣家唔會羅...光明正大...
少奶奶的身份,丫頭的命...

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

少少尷尬
但轉身就忘啦

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

百佳啲M巾都係男人上架啦,佢地都慣啦
大女4.5歲啦,努力成果胎兒5個月啦,10月可以見

公爵府

大廚勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

以前細個就會驚,大個左就唔覺有問題~

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

細個既時候就怕,會覺得唔好意思~
但係依家...唔怕lu,好正常既野黎啫~
反而買domdom我仲係覺得好尷尬~

大宅

當然唔mind, 去藥房買平d馬, 如果因為尷尬而要比多d錢, 我選擇$

公爵府

我愎唔怕羞, 照買~~

公爵府

我唔怕羞, 照買~~

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

其實係正常生理需要用既物件, 我唔會覺得尷尬喎, 男人..係佢地好彩天生唔駛用依d野咋.

洋房

我通常去萬寧都會買埋洗頭水呀,mask呀, 薄荷糖等等既野, 所以唔會去藥房, 嘻嘻

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 christy31400 於 7/3/2010 00:18 發表
做得呢d售貨/收銀,咁平時都會執貨架啦,咁避孕套...驗孕棒...衛手巾點都會執過架啦,佢都無野,我地呢d師奶更加無所謂啦。

反而以前讀書就唔敢去買姨媽巾囉~~~要叫亞媽買 ...

係呀,係呀~~~
一家人,最緊要開心,快樂~~~老公,收入大增~~~

男爵府

睛靈勳章

同男售貨講根本就唔尷尬,反而買唔切,漏咗出嚟見人仲
尷尬啦.我心態係唔係偷唔係搶,真金白銀去買野,就唔洗驚啦

大宅

原帖由 si_princess_si 於 10-3-7 11:33 發表
細個既時候就怕,會覺得唔好意思~
但係依家...唔怕lu,好正常既野黎啫~
反而買domdom我仲係覺得好尷尬~ops:" />

係喎

大宅

醒目開學勳章

平時無所謂。

但有一次成大班人去渡假屋,在士多買BBQ嘢時,突然肚痛M到。當成班人一齊買完蜜糖呀、BBQ包呀,便返轉頭想靜雞雞買包M巾啦,點知個幾十歲嘅阿伯老板大大聲問我,要唔要有翼,有翼嘅好用啲………………佢仲反轉個袋看使用說明………………跟著又大大聲問,一包夠唔夠呀,買多包看門口好啲………………我成班fd笑到反肚,救命!

珍珠宮

原帖由 bsf 於 10-3-7 15:03 發表
平時無所謂。

但有一次成大班人去渡假屋,在士多買BBQ嘢時,突然肚痛M到。當成班人一齊買完蜜糖呀、BBQ包呀,便返轉頭想靜雞雞買包M巾啦,點知個幾十歲嘅阿伯老板大大聲問我,要唔要有翼,有翼嘅好用啲………………佢仲反轉個袋 ...

笑死我:lol
我諗起以前曾有一位member分享佢o既好笑事(sorry先),
佢朋友/老公問佢攞tissue, 佢係手袋摸倒個差唔多手感o既就當係, 於是望都唔望下就拎出黎俾朋友/老公, 點知原來係m巾:lol 當時仲要係好多朋友/親戚面前

大宅

原帖由 dhc 於 10-3-6 23:31 發表
你地夠敢向男售貨員買 m 巾嗎?

情況1. 萬0/百佳自己買m巾俾錢時遇著男收銀
情況2. 去藥房買m巾時要直接話俾個男售貨員知你要咩款 (唔該一包xx牌乾爽日用ar)

我明白買m巾係正常時正常需要,但遇上以上兩種情況我都唔 ...

我唔會怕,有乜好怕

大宅

我個fd做便利店,以前有隻避孕套會分size,佢話我知,反而男人buy套就一定搭多包檸檬茶 ,而且一定拎size大個隻套 ,好鬼好笑

大宅

超市/萬 0 果d無咩所謂 wor,有時仲提我買兩件有咩送添

藥房就唔會買添啦,個個黑面又串

侯爵府

醒目開學勳章

情況2. 去藥房買m巾時要直接話俾個男售貨員知你要咩款 (唔該一包xx牌乾爽日用ar)

我明白買m巾係正常時正常需要,但遇上以上兩種情況我都唔 ...

1. OK
2. no good

洋房

no la!

首頁

尾頁

跳至