美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我諗都係3+1攪掂....

原帖由 BBGirl2009 於 10-6-30 14:19 發表

THANKS!我都係諗住20-25磅到

禁止訪問

民房

愈黎愈貴既=.=.....小心

複式洋房

減20磅? 要8千幾? 真係貴左好多wor....

我果時係3+1既plan, 折左都係5200咋!!

大宅

請pm 我有關資料好嗎? 我想減 10 lbs, 請問你瘦左後, 手臂果d 會否一齊瘦左架! :lol

原帖由 ww? 於 10-4-9 12:33 發表
我哋就覺得ok,你可以tel約評估就會知道收費,我個fd要減得多過我,但係我就貴佢小小,營養師話佢young過我會易減d喎.......
p.s 佢地評估唔收$$(如果要join plan我pm member no.比你la有折架 :excite ...

別墅

我喺7月中Join咗營匯d Plan,見咗幾次營養師,而家已經瘦咗6磅幾,我覺得work喎,又唔駛做運動,啱晒我呢d懶人!

大宅

減成點呀?

原帖由 amycook 於 10-8-12 17:06 發表
我喺7月中Join咗營匯d Plan,見咗幾次營養師,而家已經瘦咗6磅幾,我覺得work喎,又唔駛做運動,啱晒我呢d懶人!

伯爵府

係咪見註冊營養師? 註冊營養師好少會話唔駛運動~
加油加油!!
我以前都係跟註冊營養師寫0既書, 3個月減左廿幾磅 ~

別墅

回覆 1# caramelpudding 的文章

絕對係註冊營養師,上過電視架,佢話食得有法,就唔駛做運動都可以瘦,我就係跟佢比我嘅餐單黎食,所以瘦咗6磅幾!

別墅

一起努力切走脂肪

禁止訪問

禁止訪問

畀面勳章

別墅

聖雅各,未聽過........

禁止訪問

畀面勳章

民房

我覺得乜都假係要靠自已最重要唉><

別墅

你講得啱,但係談何容易,淨係要忍口都已經想死,自己又鍾意'掃街'!

禁止訪問

別墅

我都係重到離晒譜,先至的起心肝去Join果個2280 Plan咋!

複式洋房

原帖由 SAM女 於 10-6-30 14:07 發表
To Camey2000,
你係參加中大ar? 你個plan幾錢ar?
我的餐單係自己抽食物的, 但如果有時候, 佢見我減唔到磅, 佢就會指定1個星期要我跟足佢, 因為有時自己煮、自己揀都會過量左! (因為我唔聽話, hehehe....)
我琴日又磅 ...

TO: SAM女,
你好呀,我上年參加中大都已經減左30+LBS,依家想去營記再減埋果30LBS,因為住元朗去荃灣近D,係中大PLAN$4000 FOR 4個月($250次),不過我隔星期去玩左成7個月,係頭3個月已經減左20LBS,之後再減多10LBS,因為轉左工所以停左無去,,好彩無去4個月都無返彈到,依家都十五,十六都唔知去中大定營記好.

複式洋房

其實我喺營記減左差不多20磅之後, 都走左去第度減ar! 唔係因為佢地唔好, 我只係想轉下個環境, 衝擊下自己!!
其實營記好好, d人好nice! 係自己中間唔聽話追唔到磅, 但佢地真係好有心機幫你, 唔會迫你extend, 佢地反而比好多方法你同埋見疏d解決!

現在自己想keep住, 同埋再減多d, 唔知點解新果度同埋營記個目標相差8磅, 加上想去第二度學下唔到既野, 咪join左第度, 兼且減多d lor....

其實你之前都去過中大, 不防去下營記, 因為一定會有d新鮮野可以比到你, 咪當學多d lor.....

如果你有須要, 我可以比menber no. 你, 你會有折ga! 要就pm我啦!!

原帖由 camey2000 於 10-8-17 14:38 發表

TO: SAM女,
你好呀,我上年參加中大都已經減左30+LBS,依家想去營記再減埋果30LBS,因為住元朗去荃灣近D,係中大PLAN$4000 FOR 4個月($250次),不過我隔星期去玩左成7個月,係頭3個月已經減左20LBS,之後再減多10LBS,因 ...

首頁

尾頁

跳至