自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我想大家比D意見我,
邊部比較好嗯?
有用HD2既各位覺得HD2好唔好用呢?
我主要係用上網功能比較多.

王國長老

王國長老

出iphone啦,我出完iphone就覺得以前用htc真係冇得比. iphone上bk都可以睇埋pm, htc唔得.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

男爵府

好媽媽勳章

邊個話HD2上唔到BK?

我就係時常用HD2上BK!

用左HD2幾個星期,真係快、順!現時未有一部手機可超越佢! 未Hang過,越好用!

個Mon又大,上網、睇片、睇相一流!

不過,HD2係Window Mobile 機,適合對PC熟悉的人使用多D,要有興趣自己找APPS,比較全面性,好似帶著部小型PC出街!

而i-Phone & Android 則user-friendly 容易操控!

APPS 又好多,睇自己喜好!

子爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

我部HD2 是老公送的生日禮物.我之前考慮過iphone因為它好多台都好平.但我要求影相有閃光、像數高但iphone就不合我要求.加上我喜歡window mobile, 有收音机、入memory card 等等.所以一見HD2就勁仲意.3月用到現在,仲好滿意!
原帖由 runrun 於 10-5-13 11:14 發表
邊個話HD2上唔到BK?

我就係時常用HD2上BK!

用左HD2幾個星期,真係快、順!現時未有一部手機可超越佢! 未Hang過,越好用!

個Mon又大,上網、睇片、睇相一流!

不過,HD2係Window Mobile 機,適合對PC熟悉的人使用 ...

大宅

原帖由 edea 於 10-5-13 10:03 發表
出iphone啦,我出完iphone就覺得以前用htc真係冇得比. iphone上bk都可以睇埋pm, htc唔得.

其實如果要出iphone, 我一早就出左,
我而家都係用緊HTC HD,
只係想話換過部更加新既電話,
而考慮既只係換HD2定係Desire好,
雖然iphone都好, 但佢唔係我杯茶.

大宅

runrun, KW,
多謝你地提供既意見,
我都好鍾意HD2,
Desire係最新出,
而且上網又比HD2快少少,
整到我都心思思唔知買邊部好.

首頁

尾頁

跳至