自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

畀面勳章

教人睹錢,好在佢講乜,我都唔係好明姐..:;pppp:

侯爵府

好媽媽勳章

邊個節目???
YOYO囡~~17/11/05沙田威爾斯醫院出世....重0.82kg係早產bb~~ Cindy BB~13/11/06 PWH出世...重3.1kg~~

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

頭先講 "靚模", 世界盃果個.

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我無睇到, 但睇左呢個節目嘅bk sis, 如真係無記教人睹錢, 請打電話/fax到 廣播事務管理局投訴。

24 小時投訴熱線: 2827 8488
傳真號碼: 2507 2219

廣管局條link

http://www.hkba.hk/cn/complaints/lodge_a_complaint.html

同鼓吹赌博有咩分別!!! :;pppp:

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

伯爵府

我有睇, 但我唔覺係鼓吹喎, 都冇教人點賭, 只係講緊一個 fact 咋喎.
咁都叫鼓吹, 唔怪得有人覺得教用 condom 就係鼓吹少年有 sex 啦.

侯爵府

好媽媽勳章

係要賭 唔睇都賭la
原帖由 chanwendy 於 10-6-11 10:08 發表
我有睇, 但我唔覺係鼓吹喎, 都冇教人點賭, 只係講緊一個 fact 咋喎.
咁都叫鼓吹, 唔怪得有人覺得教用 condom 就係鼓吹少年有 sex 啦.

禁止訪問

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

大家太認真啦!

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

其實D人成日話TVB既劇集同特輯冇新意, 但到人地有創意既時侯講吓D現實野, D觀眾又話鼓吹又話教壞細路, 喇喇林走去投訴,,,都真係幾難服恃
原帖由 chanwendy 於 10-6-11 10:08 發表
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

同樣道理,有人覺得教用”正確”方法吸毒就係鼓勵吸毒,其實係想教D吸毒者唔好共用針筒,飲管。。。以防愛滋病或者其他疾病。

複式洋房

唔怪得之乜都成日都有人投訴

首頁

尾頁

跳至