興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

想換部電腦, 家裡嗰部成日, 無啦啦出左去, 如換以下其中一款, 那部較好.

Compaq Presario CQ4100 桌面電腦系列

Compaq Presario CQ3300 桌面電腦系列

大宅

.....家裡嗰部成日, 無啦啦出左去............

去左邊??

背熟佢,被罵者一定比你罵到目定口呆!
講 你 又 唔 聽 , 聽 你 又 唔 明, 明 你 又 唔 做 , 做 你 又 做 錯 , 錯 你 又 唔 認 , 認 你 又 唔 改 ,改 你 又 唔 服 , 唔 服 又 唔 講 ...

珍珠宮

c機

原帖由 山山 於 10-8-12 23:04 發表
.....家裡嗰部成日, 無啦啦出左去............

去左邊??

大宅

個SPECT 最近都有人討論過...
http://forum.baby-kingdom.com/thread-3315699-1-1.html

講 你 又 唔 聽 , 聽 你 又 唔 明, 明 你 又 唔 做 , 做 你 又 做 錯 , 錯 你 又 唔 認 , 認 你 又 唔 改 ,改 你 又 唔 服 , 唔 服 又 唔 講 ...

大宅

部桌面電腦主要用途係????

大宅

CQ機得一年保養JA

珍珠宮

比囡囡做網上功課, 同平時家人上網.

桌面同筆記簿電腦, 那樣較好, 同少壞, 價錢如何.

原帖由 山山 於 10-8-14 00:24 發表
部桌面電腦主要用途係????

首頁

尾頁

跳至