家事百科

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

我想買佢果個 強力碎肉攪拌器, 有冇mami用過? 好用嗎? thx!

大宅

我無買呢款產品,但有買過其他。我覺得佢o個D都係將價就貨o既產品黎,唔好抱咁大期望。平平地有得用咁囉。

複式洋房

原帖由 041810537 於 10-9-29 04:59 發表
我無買呢款產品,但有買過其他。我覺得佢o個D都係將價就貨o既產品黎,唔好抱咁大期望。平平地有得用咁囉。

真係唔好抱咁大期望~我之前買過風同~未夠1年就壞左~~唔知咁岩定真係d貨唔得~

大宅

我買過佢其它產品.好易壞.大約一年貨仔.需然係平.但唔好有乜野期望.......

別墅

反而我買過佢煮麵果個bow, 用左2年都未壞, 幫我慳左好多餐lunch 唔洗出去食, 又聽好多mama講佢果個捲髮器好用過好多牌子tim

子爵府

我就覺得佢哋d野唔好用喇^^易壞又易爛

1 我朋友用佢哋出o既光波機^^用咗一次就壞咗喇!!!
2 我上個月買咗佢哋出o既枱仔^^用咗一次就爛喇!!!
3 衣車仔第二次用就壞咗燈^^依家自動捲線壞咗^^我用咗十次都無^^真係好驚下次唔知佢郁唔郁得喇!!!

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 爸B勳章

我正正就用緊樓主講果款,ok喎~~我用黎整bb d野食,冇問題喎~~用左幾個月,又試過用黎整豆漿都冇問題呀~但要掀你,個蓋,要小心d唔好掉落地,仲有扭果時唔好太大力就ok~
請不要點評我,謝謝!

大宅

原帖由 karaqueenie 於 10-10-4 16:23 發表
反而我買過佢煮麵果個bow, 用左2年都未壞, 幫我慳左好多餐lunch 唔洗出去食, 又聽好多mama講佢果個捲髮器好用過好多牌子tim

我都有買,淨係拎黎煲水... 所以特別覺佢有味。你覺唔覺如果水長滾的話會有勁大膠味同埋個煲底塑膠連接灰色o個個圓形位有少少唔同左?而且佢煲乾水唔識自動斷電... 煲身外部藍色同白色之間有"喇",我地試過見到有小小強爬左入去,因為煲水太熱又走返出黎。

所以我先至話,平平地有得用,唔好抱咁大期望。

男爵府

畀面勳章

唔該晒各位媽咪的意見

男爵府

佢 個 乾 衣 機 ok ga..................

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 meialo 於 10-10-5 02:28 發表
我就覺得佢哋d野唔好用喇^^易壞又易爛

1 我朋友用佢哋出o既光波機^^用咗一次就壞咗喇!!!
2 我上個月買咗佢哋出o既枱仔^^用咗一次就爛喇!!!
3 衣車仔第二次用就壞咗燈^^依家自動捲線壞咗^^我 ...
你好過我,我用咗一次就成架玩完,嗰一次仲係車衭腳都唔掂.

首頁

尾頁

跳至