跳至

首頁

尾頁

大宅

今日之內見到幾組工人姐姐帶注小朋友就咁著對襪就行入商場個公眾洗手間,之後行返入個playtown,見到我眼突突,個playtown有好細bb,d小朋友用手週圍摸,d工人真係離普...就算日日清潔都吾掂啦....

我個囡細個起到玩完,即刻染到XX口病,!!
人流太雜,冇自律....大家家長小心..................
妹妹豬 齊來做個好朋友

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

唔係呀
多謝報料
見到真係要用個d負責人講....

別墅

吓!!!
好過份wor!

大宅

真係好離譜,d 工人姐姐咩都做得出,著返對鞋都懶,唔理自己都要顧下其他人,唉~~~

男爵府

唔好淨係話工人姐姐, 我係觀塘間PLAYTOWN都見到咁既情況出現, 仲要唔係工人姐姐, 而係小朋友既父母, 廁所係PLAYTOWN內, 但由遊戲區行去廁所呢段路都已經貼咗告示, 叫人著番對鞋行去廁所, 但眼見好多父母或工人都無理會喎!!!! 廁所咁多菌, 個地又濕, 咁攪法, 咪會將D菌帶埋入遊戲區囉!!!! 仲有....人地有個位係泊BB車, 但D人就貪方便, 將部BB車泊係遊戲區內, 又將街外既細菌帶埋入去.....唉.....D人完全無衛生常識, 自己仔女係度玩, 都希望可以玩得安心者, 去過一次咋, 咪攪我....

首頁

尾頁

跳至