跳至

首頁
12345...12

尾頁

別墅

請問幾時先會照到BB既性別?
我而家13wk5,上星期照oscar都冇問姑娘添...

大宅

聽人講而家都有機會照到.
不過我上次OSCAR醫生都唔肯幫我照!

原帖由 Fagu 於 10-10-4 14:49 發表
請問幾時先會照到BB既性別?
我而家13wk5,上星期照oscar都冇問姑娘添...
BB你要健健康康啊!

大宅

好媽媽勳章

我13週就照到啦! 又係仔, 我已經有個大仔...mouth:
希望佢地第時唔會打架!

大宅

好似16w開始照會準啲。不過我家姐有個朋友,一直照都係囝,直至陀到8個月先照到係囡(之前當手指係小b仔),好在佢兩公婆想要女,不過就買落晒啲男仔bb用品囉。

大宅

好媽媽勳章

我都好希望e生睇左, 咁就變成一個"好"字啦! 不過d人話通常睇到係仔, 好少會錯, 反而開頭睇到係女之後變做仔就比較多!

別墅

原帖由 yy_kan 於 10-10-4 14:58 發表
聽人講而家都有機會照到.
不過我上次OSCAR醫生都唔肯幫我照!

我上次去做oscar, 醫生又係唔肯幫我照, 照都冇照過就同我講話睇唔到囉~~

男爵府

畀面勳章

原帖由 小嬌媽 於 10-10-5 11:35 發表

我上次去做oscar, 醫生又係唔肯幫我照, 照都冇照過就同我講話睇唔到囉~~

我今個星期四做唐氏啦.... 到時睇下個醫生 or 姑娘好唔好人... 幫唔幫我睇下先...
but maybe太細, 未睇到呢~

複式洋房

我星期一做 Oscar ,都唔記得左問姑娘,但個 6.1Xcm咁細,睇得清咩?

大宅

今日同老婆睇私家,醫生影相話70%仔。12w6d

別墅

原帖由 worldcat 於 10-10-6 18:47 發表
今日同老婆睇私家,醫生影相話70%仔。12w6d

恭喜....恭喜!!

大宅

原帖由 小嬌媽 於 10-10-6 21:44 發表

恭喜....恭喜!!

thanks! 仔女都咁開心, 多得AR B合作.
遲D照埋結構再FIRM多次, 咁買BB野可以揀D男仔D.

大宅

我都好心急, 而家14w4d, 上個week醫生話angle唔o岩, 未睇到. 叫我第5months時就一定睇得清楚, 又話下次產檢留意下bb有無"高舉旗仔", 我聽到醫生講"高舉旗仔"呢4個字時, 笑下好耐

複式洋房

其實, 12週就照到啦..
上胎我係俾錢係醫院做OSCAR佢就肯照肯講..
今胎, 我諗係FREE同政府關係, 佢話照結構個陣先問醫生喎..

男爵府

畀面勳章

原帖由 memikoc 於 10-10-7 17:54 發表
其實, 12週就照到啦..
上胎我係俾錢係醫院做OSCAR佢就肯照肯講..
今胎, 我諗係FREE同政府關係, 佢話照結構個陣先問醫生喎..

今日照完唐氏啦...
姑娘唔肯講, 佢話bb咁細唔清楚喎... 要遲d照先知喎~

即係叫我係私家照姐.... ><" 我都book唔到照結構!!

大宅

原帖由 依媽媽 於 7-10-2010 18:27 發表

今日照完唐氏啦...
姑娘唔肯講, 佢話bb咁細唔清楚喎... 要遲d照先知喎~

即係叫我係私家照姐.... >

你今日既情況如何?SHARE下呀~

複式洋房

bb合作的話12weeks會照到

男爵府

畀面勳章

原帖由 bbmelodycc 於 10-10-7 18:36 發表

你今日既情況如何?SHARE下呀~

我都睇唔到部機.... 起初只係我老公睇到哂, 不停係度話"阿b大左好多.... 見到pat pat... 見到佢郁... 見到咩見到咩..." 我就咩都睇唔到, 姑娘話度好俾我睇下。
老公有問姑娘知唔知仔定囡.. 姑娘話太細唔清楚, 大d先問啦~
不過姑娘好大力下... 搞到我要嗌痛... 她真係好大力"禁"落來... 我忍左好耐, 因為怕阻礙姑娘照阿b... 但最後驚整到阿b我先講出來咋~
姑娘搞掂後, 推個mon俾我睇下.. but太側了... 就算姑娘講明頭仔, 2隻腳仔, 手仔... 我都係睇唔清楚.... 當然最緊張係問頸皮result啦... 問左幾次先講我知... but她之後黑左面, 我都唔敢講咁多野了 =p

依家希望呢2個week內冇收到醫院call就過多一關 ^^

bb今日有6cm大, 我見姑娘寫係 12w4d... 叻叻啊~

大宅

原帖由 依媽媽 於 7-10-2010 19:01 發表

我都睇唔到部機.... 起初只係我老公睇到哂, 不停係度話"阿b大左好多.... 見到pat pat... 見到佢郁... 見到咩見到咩..." 我就咩都睇唔到, 姑娘話度好俾我睇下。
老公有問姑娘知唔知仔定囡.. 姑娘話太細唔清楚, 大d ...

good good ar!! 知道BB健康大隻左就好啦~
恭喜哂。。HAHA

別墅

你响邊度照呀?

原帖由 依媽媽 於 10-10-7 19:01 發表

老公有問姑娘知唔知仔定囡.. 姑娘話太細唔清楚, 大d ...

男爵府

畀面勳章

原帖由 CWCH 於 10-10-7 19:25 發表
你响邊度照呀?

QE

首頁
12345...12

尾頁

跳至