跳至

首頁
45678...12

尾頁

複式洋房

原帖由 bbmelodycc 於 10-11-1 15:58 發表

EMMY, 你個BB好活躍又好大呀~
我想問下..你個BB SIZE個度寫"bpd:3.64cm; fl:2.21cm" 係咩意思呀??

希望我BB都可以好似你個個甘健康活潑~~

我知其中一個係大腿骨(fl), 仲有頭圍同吾知咩, 因我照完都有呢d數字

大宅

昨天 16W5D 去產檢, 但BB不合作. 照了幾照, 醫生話好似有D野, 但唔肯定.
唯有等月尾政府照結構再問...

大宅

醫生今次話9成係仔~ 仲PRINT左幅JJ仔相比我 (但當然我唔識睇, 不過老公都話肯定係JJ仔)

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

嘩...大家咁快已經照到啦!!?
我下次見醫生係19W
到時BB合作既話應該知道係男定女啦掛!!!

複式洋房

真係好, 咁你可以買定d野比bb喇!!

星期四到我喇!! :)

原帖由 bbmelodycc 於 10-11-7 18:24 發表
醫生今次話9成係仔~ 仲PRINT左幅JJ仔相比我 (但當然我唔識睇, 不過老公都話肯定係JJ仔)

別墅

回覆 3# bbmelodycc 的文章

別墅

原帖由 bbmelodycc 於 10-11-7 18:24 發表

恭喜,恭喜, 我上次去照亞b非常唔合作, 所以睇唔到係咩, 希望下個week去照, 佢會乖乖俾我睇下啦~~~

大宅

原帖由 小嬌媽 於 8-11-2010 10:15 發表

恭喜,恭喜, 我上次去照亞b非常唔合作, 所以睇唔到係咩, 希望下個week去照, 佢會乖乖俾我睇下啦~~~

我唔知點解次次照親, 阿B都非常"文靜", 一D都唔似我地2個... ><

男爵府

畀面勳章

好野... 可以開始買bb野了~

今晚到我去睇阿b, 希望佢乖乖唔好庶住.... 我好想知係仔定女, 因為見到好多得意野, 好想開始買d俾阿b啦~

好似呢對鞋仔咁... 真係好靚呢~
http://item.taobao.com/item.htm?id=3375480576

別墅

原帖由 依媽媽 於 10-11-8 14:22 發表

好野... 可以開始買bb野了~

今晚到我去睇阿b, 希望佢乖乖唔好庶住.... 我好想知係仔定女, 因為見到好多得意野, 好想開始買d俾阿b啦~

好似呢對鞋仔咁... 真係好靚呢~
http://ite ...

你而家會唔會好心急, 好緊張呀?? 照完返黎報告下, 睇下係公主定王子.......

男爵府

畀面勳章

原帖由 小嬌媽 於 10-11-8 14:37 發表

你而家會唔會好心急, 好緊張呀?? 照完返黎報告下, 睇下係公主定王子.......

其實我真係仔女都冇所謂; 但我老公成日都話覺得係仔 (佢又唔係特別想生仔, 只係覺得係...)。
令我有d擔心, 當醫生話佢知係女; 佢會點反應呢~

複式洋房

原帖由 Cherrycheung88 於 10-11-8 09:56 發表
真係好, 咁你可以買定d野比bb喇!!

星期四到我喇!!

haha~ 星期六到我lu~

其實我仔or女都無乜所謂(亦無人群壓力), 不過自己鍾意仔多d, 但bb daddy就鍾意女wo(唔知係咪"異性相吸" ?), 不過仔佢都ok...

我反而有少少擔心, 知道結果後自己會唔會失望...我驚自己會, 咁又好似對bb好衰...

男爵府

畀面勳章

我見大家呢排都開始照到bb性別了....
不如來個統計我地1104媽媽生 王子 or 公主 多啦~

(麻煩各位填番edd落去)

媽媽 預產期 仔 or 女
cacanov06 仔
karleung 仔
cwch 仔
nicole123 女
memikoc 仔
emmylai 仔
percychu 仔
summer110714 女
cyhslt 仔
wai_boing 仔
bbmelodycc 仔

複式洋房

嘩, 乜咁多仔既!! hahaha

原帖由 依媽媽 於 10-11-9 12:19 發表

cacanov06 仔
karleung ...

複式洋房

你同我一樣呀... 我鐘意仔, 老公鐘意女!! 所以仔女都冇所謂!! 大家都會鐘意!!

原帖由 Hazelling76 於 10-11-8 19:35 發表

haha~ 星期六到我lu~

其實我仔or女都無乜所謂(亦無人群壓力), 不過自己鍾意仔多d, 但bb daddy就鍾意女wo(唔知係咪"異性相吸" ?), 不過仔佢都ok...

我反而有少少擔心, 知道結果後自己會唔會失望...我驚自己會, ...

大宅

原帖由 依媽媽 於 9-11-2010 12:19 發表

cacanov06 仔

甘你呢??????????????????

複式洋房

原帖由 SAxW 於 10-11-2 13:22 發表
昨日去e生覆 17wk1d , 照到頭仔、手指仔、臍帶都好清楚, 細B仲食手指好得意 ! 但e生初初話照到2奌即係女, 但再照又照到有3奌可能係仔! 要等21wk再照才知哪! ...

我16週照, e生話有3點, 係女來架

男爵府

畀面勳章

我見大家呢排都開始照到bb 性別了....

媽媽 仔 or 女
cacanov06 仔
karleung 仔
cwch 仔
nicole123 女
memikoc 仔
emmylai 仔
percychu 仔
summer110714 女
cyhslt 仔
wai_boing 仔
bb melodycc 仔
yukiyeungbb 女
依媽媽 女

別墅

原帖由 依媽媽 於 10-11-9 12:19 發表

cacanov06 仔

係啦, 依媽媽, 你照到未呀??<<<<睇到喇, 你係女女~~~

嘩....仔多過女好多呀, 我都好想快d睇到呀, 希望下個week去照, 亞b乖乖地啦~~

男爵府

畀面勳章

原帖由 小嬌媽 於 10-11-9 15:05 發表

係啦, 依媽媽, 你照到未呀??

我依家係fb叫緊我d fd估....
昨晚我老公覺得好"瘀"... 因為佢"錯哂".... 佢叫我唔好笑, 我一笑就好似恥笑緊佢喎~

我跟佢講, 生仔or女係關男人事 (x or y精子); then佢話佢會努力下個會生仔喎~ @@"

昨晚醫生初初話7-8成係女; 因為bb坐左係度... 位置唔係咁好。但我老公話我要買野俾bb, 咁醫生就多角度再try, 就話都可以買野了... 都好confirm係女喎...

我呢幾日都不停同阿b講, 要乖乖俾醫生睇下係仔定女... so 你呢幾日都要多d同阿b講... 咁你一定可以好順利照到架~ 你同醫生講想買野俾阿b, 佢會努力咁幫你睇架...

首頁
45678...12

尾頁

跳至