自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

好野

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

仲未有 -.- 請問你邊間 bank ga?

原帖由 笑嘻嘻 於 10-10-15 07:43 發表
好野

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 陪月勳章

原帖由 pigpigma2010 於 10-10-15 07:47 發表

我用standard,年年都例遲一日架,唔知係咪hkb,hsbc,就唔洗遲一日呢,我諗星期一先見到條數啦,聽日假期

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

check 到數喇, 爭車船津貼未有.

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

伯爵府

原帖由 miriam 於 10-10-15 08:15 發表

車船津貼未有咁快,要11月尾先有架!

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 pigpigma2010 於 10-10-15 07:47 發表

我用獅子銀行!

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 miriam 於 10-10-15 08:15 發表
你又用邊間bank呀...
做咩咁少見你呀

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

原帖由 amysnlee 於 10-10-15 08:34 發表
車船津貼未有咁快,要11月尾先有架!

oh.............
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

王國長老

原帖由 yinmelody 於 10-10-15 08:42 發表
你又用邊間bank呀...
做咩咁少見你呀

HSBC

少見我....

依家一星期最少有四日係學校做義工, 囡囡放學後又要跟功課, 噚晚我倦到九點幾訓左.

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 miriam 於 10-10-15 08:46 發表

HSBC

少見我....

依家一星期最少有四日係學校做義工, 囡囡放學後又要跟功課, 噚晚我倦到九點幾訓左.
你唔係要返工咩?????做義工.
唉.我都以為小朋友上左小學.會得閒.....但原來係仲忙

男爵府

回覆 10# yinmelody 的文章

請問 $1000 開學利是和上網費是否包括在內呢?

子爵府

魅力公主 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

我恆生都出左喇

王國長老

原帖由 yinmelody 於 10-10-15 09:02 發表
你唔係要返工咩?????做義工.
唉.我都以為小朋友上左小學.會得閒.....但原來係仲忙

我都想返工, 無做咁耐無人請.
我係自己搵黎忙咋, 其實可以好得閒

伯爵府

照咁睇應該恆生獅子銀行就準15號過到啦,中銀個d就遲一日

禁止訪問

回覆 1# seven_cola 的文章

伯爵府

原帖由 miriam 於 10-10-15 09:45 發表

我都想返工, 無做咁耐無人請.
我係自己搵黎忙咋, 其實可以好得閒

我都想可以一星期去亞女學校做咁多日義工呀,我就要睇時間先得,最衰唔係住學校附近啦,一陣個時間撞正要煮飯比亞女食又去唔到

大宅

遲一日即係要星期一,我中國工商銀行係咪都係星期一呢??甘幾點check到數架???

男爵府

我想請問中國鋃行戶口,係咪都要遲d架?

謝謝!

王國長老

原帖由 amysnlee 於 10-10-15 09:48 發表
我都想可以一星期去亞女學校做咁多日義工呀,我就要睇時間先得,最衰唔係住學校附近啦,一陣個時間撞正要煮飯比亞女食又去唔到

我係要搭車去學校架......

依家係做伴讀同跟飯, 但又心癢癢想學埋點教小朋友併音, 所以一個星期有四日係學校, 慶幸囡囡係學校叫午餐, 唔係既乜都唔使玩.

伯爵府

原帖由 大魔怪 於 10-10-15 10:04 發表
我想請問中國鋃行戶口,係咪都要遲d架?

謝謝!

真係唔知啦,睇吓有無人報料中銀已過到數先,我就仲未啦,星期一啦應該

首頁

尾頁

跳至