使用意見

跳至

首頁

尾頁

公爵府

我在BK出POST,打一大段嘢,但只出得2行字?點解決呢?我的Browser是Safari

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

這麼奇, 這裡有許多人都是用MAC, 可能間中會出現畫面亂的問題, 但就未見過閣的情況, 只餘下2個什麼字呢?

大臣

原帖由 alik 於 10-10-17 11:15 發表
我在BK出POST,打一大段嘢,但只出得2行字?點解決呢?我的Browser是Safari

公爵府

係打咗好多行字,按發表後餘下兩行字,唔係2個字。

公爵府

testing
內地多個城市昨日不約而同爆發大規模反日示威遊行。示威者以在校大學生為主,人數多達五萬,是上月初釣魚台撞船事件導致中日兩國交惡後,內地最大規模的反日示威。示威行動在公安嚴密監視下大致順利進行,但西安和成都均有日資百貨和台資店鋪遭攻擊。有參加示威的學生坦承,反日示威活動由官方學生會組織。

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

你現在仍用iMac打字嗎? 再出TOPIC都是一樣嗎? 中文英文都唔得?

大臣

原帖由 alik 於 10-10-17 21:18 發表
係打咗好多行字,按發表後餘下兩行字,唔係2個字。

公爵府

原帖由 大臣 於 10-10-17 21:20 發表
你現在仍用iMac打字嗎? 再出TOPIC都是一樣嗎? 中文英文都唔得?

大臣

而家在這裡OK,但用唔到公仔

公爵府

原帖由 大臣 於 10-10-17 21:20 發表

大臣

而家在這裡OK,但用唔到公仔

公爵府

一出出2個添

公爵府

琴晚打呢個post有問題,今天再試,顯示咗一部份咋:

http://forum.baby-kingdom.com/vi ... age%3D1#pid46492451

我的全文有195個字架

首頁

尾頁

跳至