自由報料

跳至

首頁
12345...77

尾頁

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

大宅

我有好多問題向你求救呀......

原帖由 wbrenda 於 10-10-28 16:27 發表
姊妹們....

有野在這發問, 我好樂意幫你地架
好野吾怕同人分享

伯爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Hi wbrenda

I wish to buy the shoes for my girl, I press "stop flash" but it didn't work. Could you please tell me how I can view all products, one by one?

Here is the link:
http://english.gmarket.co.kr/cha ... mp;pos_class_kind=T

Thanks in advance :)

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

大宅

畀面勳章

我想問吓點樣睇啲衫係咪厚架?因為想買啲厚啲嘅t-shirt俾小朋友(18 mths)但係我跟本唔知佢究竟係厚定薄

大宅

環保接龍勳章 BK Milk勳章

想請教下係咪買每一樣貨都要加個基本價, 我按咗想要貨品, 大部份都要+W$ ??
請問在shopping cart 有無得睇番我買咗D咩貨嘅相同顏色呀, 我見只有韓文, 個圖係閃閃閃...唔通買每一樣貨都要寫底買咗D咩, 有無其它方法可以覆查 ?? TKS !

伯爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Thanks wbrenda, got it!

BTW, where can I check if the product can ship to HK? I heard that some sellers only shipped w/i Korea. Also, any minimum charges?

大宅

我想問佢哋 d size 係喺偏細架,佢哋會唔會好似淘寶咁列明比如90碼即係褲長幾多 cm 咁既呢?

大宅

我仲係唔明點整停呀.......help~

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

大宅

有無人知點樣先知個實際 size 有幾大呀, 點 check 呀!

原帖由 Ali_03 於 10-10-28 17:37 發表
我想問佢哋 d size 係喺偏細架,佢哋會唔會好似淘寶咁列明比如90碼即係褲長幾多 cm 咁既呢?

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

大宅

thanks very much. 咁即係話按佢話的歲數來買,但就唔會好似淘寶咁度清楚有幾長有幾闊架喇,啱唔啱?如果係咁,我第一次都係預大好過預細了

原帖由 wbrenda 於 10-10-28 21:11 發表
eg.
http://english.gmarket.co.kr/cha ... e=131534627&interest_group_no=3
e.g. 睇下呢條link, 6-7歲係著11號, 不過也要視乎你個小朋友高大定細粒, 我細女5歲我訂11號架, 所以其實你亦可預鬆dd囉.

另外, 你學 ...

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

水晶宮

Good Topic........... Let me see first...........

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

最好先選左係可以OVERSEA SHPG 之後先去睇...如果唔係有好多睇左到最後都買唔到.... 經驗之談...

另外, 發覺最近個SITE 好似慢好多....

首頁
12345...77

尾頁

跳至