自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

Trojan 發表於 13-10-1 16:28
我嘗試sign in 但入唔到因為不停要我入個security reason pop up password.
我今日都login唔到,想問你而家login到嗎?

大宅

引用:Quote:Trojan+發表於+13-10-1+16:28+我嘗試

原帖由 1010sy 於 13-10-18 發表
我今日都login唔到,想問你而家login到嗎?
唔得!我每次都係要扮買野去shopping cart 才login 到

大宅

回覆:Trojan 的帖子

我用你教的方法入到啦,thank you

大宅

請問比錢問題, 我之前都一向買開, 但今次點解信用咭比錢佢要叫我用咩3D Secure既卡, 我都係一向用開之前用既咭買, 之前已經做過咩secure, 但今次同一樣入番一張卡又唔得既, 請指教, 謝謝。

別墅

回覆:wbrenda 的帖子

Refund了東西!退錢會幾時退及會退信用卡?

公爵府

blueblueblue 發表於 13-10-25 12:23
請問比錢問題, 我之前都一向買開, 但今次點解信用咭比錢佢要叫我用咩3D Secure既卡, 我都係一向用開之前用 ...
咁奇怪, 你可以EMAIL俾CS, 或者CALL自己個CARD CENTER問下

公爵府

Heiyuet 發表於 13-10-25 15:31
Refund了東西!退錢會幾時退及會退信用卡?
正常, 好快就會退左, 但係要係STATEMENT見到可能要一星期左右,

大宅

急,有冇人可幫手搵neoflam可用於電磁爐嘅鑊、煎pan、煲,之前訂錯了屋企電磁爐用唔到, 冇言感激

複式洋房

你好~我用信用咭比左錢之後,隔左2日突然有幾樣貨單寫住CANCELLED左,咁係咪會過多幾日先REFUND返比我??
另外,我今日想買野時..佢話我ACC "your purchasing rights have been restricted",究竟發生咩事??點解會咁??

公爵府

bobog 發表於 13-11-20 15:33
你好~我用信用咭比左錢之後,隔左2日突然有幾樣貨單寫住CANCELLED左,咁係咪會過多幾日先REFUND返比我??
另 ...

你可以check下cash balance有無多左錢先, 如果有就即係退左cash balance, 如果無就係退番信用卡, 一般信用卡都要比較耐先show到條退款數, 你預番一個禮拜比佢穩陣D啦, 至於你買唔到野就可能要sd ID copy比gmarket cs, 之前都有幾個jm 係咁, 一send過去就無事啦,你有問題可以係下面條link個post到查詢, 好多jm會主動幫你架^^

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=9463684&fromuid=1088026

大宅

我的信用咭試過其他網上購物無問題,但gmarket就比唔到錢"your credit card is not eligible",請教究竟邊到出問題?

大宅

請問怎樣可以知道件貨係邊度製造?country of orgin 係 copy 唔到個韓文字,點check 呢??謝謝

大宅

回覆:Gmarket, 有問題, 可在這發表-查詢

剛收到護膚品,但係賣家送漏貨, 點算好

大宅

我想問,之前係度買左hip seat.我白癡,冇睇清楚計美元!個價錢以為好抵,而家件貨係海外配送中,我想退,可以點做?2.6kg退返around 幾錢?thx

男爵府

我落咗order,但係唔知幾時先可收貨,唔知邊個係ems tracking no

大宅

請教....

我落左order, 大部份已經完成了domestic delivery. 唯獨其中一家店顯示 12月7 日完成domestic delivery, 不過到今日都未開始ship international. 再覆查發現佢個資料顯示收件人係其他人名. 我連續兩日都email Gmarket 既CS 同個seller, 不過未有回覆.

想cancel order 但 T&C 又話 domestic delivery開始左就唔可以cancel. 請問有無人試過類似情況? 可以教我如何處理嗎? 其他貨都因為咁而 hold 住晒呀....

大宅

我想問價錢點睇

大宅

回覆 wbrenda 的帖子

留毛

男爵府

引用:姊妹們....有野在這發問, 我好樂意幫你地架

原帖由 wbrenda 於 10-10-28 發表
姊妹們....

有野在這發問, 我好樂意幫你地架
請問你係用google translate 做翻譯嗎?但佢唔俾我copy 咁可以點呀?thanks

首頁

尾頁

跳至