論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

工人星期五生日, 唔知送乜禮物好. 你地送過d乜? 可否參考吓? 工人表現都尚算滿意. 已做滿兩年.

男爵府

我就比利是佢.. 兩封$50.. 比錢仲好..佢可以想買咩都得..仲有同佢出去食飯..
原帖由 preciousstone 於 10-11-9 13:27 發表
工人星期五生日, 唔知送乜禮物好. 你地送過d乜? 可否參考吓? 工人表現都尚算滿意. 已做滿兩年.

子爵府

原帖由 mikehappy 於 10-11-9 15:11 發表
我就比利是佢.. 兩封$50.. 比錢仲好..佢可以想買咩都得..仲有同佢出去食飯..

我都係比利是.... 又簡單..... 佢又開心

男爵府

我工人11/14生日, 做咗半年,尚算滿意, 我買咗2件冷衫和一樽olay lotion 俾佢

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

利是仔最實際...

男爵府

我工人11/14生日, 做咗半年,尚算滿意, 我買咗2件冷衫和一樽olay lotion 俾佢

複式洋房

我有俾利是佢, 仲會有個蛋糕同佢慶祝一下!!
而且我好鍾意食蛋糕, 所以我都會好開心!

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

利是

大宅

如果我地同佢出去食飯, 佢會好唔自在, 因為平時沒有同枱食飯, 而且出去食佢都一定係照顧BB多, 都唔會點食飯.
舊年買了生日蛋糕同佢一齊食, 佢都好似唔係好enjoy.
其實想買D野比佢, 好似有心D. 但唔知買乜好. 不過我兩個女生日(age 5, 2), 佢都無買生日禮物. 我同老公生日佢更加無表示, 所以好似又唔使對佢O禁好.

複式洋房

me2
原帖由 小銘媽咪 於 10-11-9 18:36 發表
我有俾利是佢, 仲會有個蛋糕同佢慶祝一下!!
而且我好鍾意食蛋糕, 所以我都會好開心!

男爵府

俾利是算啦!最多俾張餅咭佢放假時同佢d自已d豬朋狗友一齊食相信佢仲enjoy,講真,同佢出去食飯慶祝佢只會視為工作一部份,吃力又不討好

首頁

尾頁

跳至