自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

想知道而家港九新界, 各大商場, 有咩野聖誕裝飾... 想帶小朋友去影吓相^^ 多謝報料!!...

我知道既只有

荃灣廣場<<肥牛牛一族]
朗豪坊<,hello kitty]

請繼續報料!!thanks!!!
兩個寶貝囡~ 每日更新blog~

http://hk.myblog.yahoo.com/kevinjoey-family/

以 生 命 享 受 生 命 !!

男爵府

其實一到聖誕節差唔多個個大型商場刀落好多本去整靚個商場佢!
求其幾個刀好靚!
我今日去左觀塘apm...beautiful
我諗9龍灣德福商場2期果d刀會好靚

男爵府

又一城

民房

皇室堡都有AR

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我同事講... 東港城都好靚, 不過本人無去過睇

男爵府

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=3540599&page=1#pid47184043

大宅

葵芳新都會有hall mark,見有forever friends~

男爵府

有「營」勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

沙田新城市廣場 雪亮星光聖誕賢 勁浪漫
http://www.newtownplaza.com.hk/chi/promotion_highlight.php?init=3

男爵府

中環IFC Mall,尋日路過,見到D公仔又高又大,顏色鮮艷,影相一流。

ifc聖誕木偶夢幻城鎮
http://www.ifc.com.hk/tc/mall/happenings_detail.jsp?id=54

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

屯門市廣場呢幾年都唔靚........

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我都報下料~

ISQUARE~ 珍寶珠聖誕樹呀~

公爵府

將軍澳東港城有precious moments超大公仔。新都城有威尼斯面譜

伯爵府

夏天玩到顛 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

青衣城同荃薪天地
當遇到困難的時候

成功就在你的前面

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

九龍灣秕德福年年都咁靚,今年都ok唔不過唔夠之前靚,無咁多3d效果.又一城今年好環保用返去年棵聖誕樹,又d吊飾幾靚但唔係好grand個種.

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

九龍灣德福年年都咁靚,今年都ok唔不過唔夠之前靚,無咁多3d效果.又一城今年好環保用返去年棵聖誕樹,又d吊飾幾靚但唔係好grand個種.

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我答你啦~
1)屯門市廣場--->俄羅斯套娃...
2)朗豪坊--->hello kittyto london...
3)新城市廣場--->雪亮星光7/f夜映正d
4)黃埔新天地--->手塚治虫moderno tezuka
5) o海城--->bollywood(重有印度表演)
6)新港城中心--->king國皇
7)k11--->西班牙@馬賽克裝飾
8)青衣城--->聖誕奇趣搞搞鎮
9)ifc--->聖誕木偶夢幻城鎮
10)德福-->
11)東港城-->precious moments大公仔
12)新都城--->威尼斯面譜
13)葵芳新都會--->forever friends聖誕郵樂
14)9龍灣megabox--->玻璃球飄雪show
15)圓方elements->荷蘭紙雕+3d+世界3大合唱團
16)美麗華--->15呎 mad micky mouse+木雕史迪仔&lilo+3眼仔+tin toy
17)卓爾-->3眼仔+反斗奇兵
18)錦薈坊/荃錦中心/新領域廣場-->3眼仔
19)新世紀--->宮崎駿(小矮人部屋)
20)樂富廣場/天水圍頌富廣場/厚德商場/啟田商場/秀荗坪商場/黃大仙中心/龍翔廣場--->多啦a夢聖誕法寶體驗館
21)荃灣廣場--->娒明家族
22)香港仔中心商場--->麥兜夢中的冰鎮樂園
講住咁多先啦~~~
~大bb揍住兩個可愛的小bb~超辛苦但好富足^^~
~祝願每個人都有開心快樂既人生~
~記住甜酸苦辣是人生必須要走過的~

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 oilamyoyo 於 10-11-28 15:06 發表
我答你啦~
2)朗豪坊--->hello kittyto london...
5) o海城--->bollywood( ...
Thx~~

子爵府

原帖由 oilamyoyo 於 10-11-28 15:06 發表
我答你啦~
5) o海城--->bollywood( ...

勁!!!不過未必去得哂!!!多謝報料

首頁

尾頁

跳至