跳至

首頁

尾頁

大宅

BABY ICON 4D 團購資料

各位媽媽,2011年新年快樂,祝大家既寶寶都健健康康成長!
非常抱歉咁遲先回覆大家有關既資料,請大家COPY以上既資料PM我,我集好資料後會將團購人員發到BABYICON,而BABYICON會聯絡你約4D時間。
請注意,我係唔會同大家聯絡及向你收費, 一切費用均由你接受4D後付款!!

WEB NAME: 1107MAMA (網名)
NAME: MARY LEE (陳太) (最好填上中文,方便稱呼)
TEL: 98765432
EDD: 5JUL2011 (預產日期)
REMARKS: 只能早上出席 (如有特別要求請列出)

請於2月1日前填上以上資料PM我,我集齊資料後交到BABYICON,大約將於2月中致電約時間。
如有其他問題,請隨時PM我!

別墅

仲有冇得報名ar

別墅

我都有興趣 可以pm我嗎?

民房

幾多週先可以咖?

大宅

多謝各位提交資料媽媽的參與,我已各BABY ICON提交名單,請等待BABY ICON致電同妳約最佳拍照時間!!

如已參加而沒有收我到我PM既媽媽們,請妳再發一次PM比我確認,我會盡快處理!

其他仲有興趣既媽媽可以再PM我加名,但請注意未必可約到你希望既時間!!

複式洋房

我有興趣,仲有位嗎?

大宅

各位仲有興趣既媽媽唔使問我仲有無位喇,有興趣就PM我以下既資料參加,唔需要話你有興趣叫我PM你,因為一切既資料價錢同內容已經列晒出黎!

如你有興趣請盡快通知我以下資料:由於已首輪名單已提交,若想盡早約到理想時間,請盡快提供資料!!

NAME: MARY LEE (陳太) (最好填上中文,方便稱呼)
EDD: 5JUL2011 (預產日期)

(時間可自由決定約見,唯優惠需經團購取得)

愛看寶寶20分鐘套餐 原價$1800,組團20位媽媽優惠每位$1100
套餐包括:
-20分鐘分診斷式照超聲波
-選擇性 性別評估
-看及聽胎兒心跳聲
-20-60張 3D相片入CD
-2張4R 3D照片

本次團購集20位媽媽再加送:
-1張4R 3D照片
-5-10秒AVI錄象短片

詳情請睇下http://www.babyicon.com.hk/chi/prices.htm

P.S. 2011年7月媽媽,若想照4D最理想為26-28W,(TWINS為24W),時間為2011年3月尾至4月尾為最佳!

請注意,我係唔會同大家聯絡及向你收費, 一切費用均由你接受4D後付款!!

大宅

多謝VJ321既幫忙

之前見d媽媽團體o係BABYICON照4D20mins個plan有DVD送,唔知我地會唔會有ga呢?

大宅

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=3559505&extra=page%3D4&page=5

大宅

我估佢意思係指
-5-10秒AVI錄象短片

大宅

之前幾個月都有團體報,會送超聲波過程錄像DVD連音樂
應該係20mins,不是5-10秒

大宅

我已得到BABY ICON既回覆,團體套餐既內容為以下:
BabyICON 20 minutes Fetal Tour $1100
• 20-minute non-diagnostic ultrasound session
• Optional gender assessment
• Visualizing and listening to baby's heartbeat
• 20 to 60 3D-images on CD
• Two printed 4x6 3D photos
** extra for group 1. Extra 4R printed photo x 1
2. Short video clips(AVIformat)

on CD
3. Free DVD ~20 mins.

BabyICON 30 Minutes Fetal Tour $1300
• 30 -minute non-diagnostic ultrasound session
• Recording of ultrasound session on DVD with music background
• Visualizing and listening to baby' s heartbeat
• 30 to 100 3D-images on CD
• short video clips (AVI format)onCD
• Three printed 3D photos 4x6
** extra for group 1. Extra 4R printed photo x2
2. Free " BB Heart beat " mini

recorder to record baby
heart sound ~20 sec.

大宅

唔該哂

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

無錯,佢仲有啲其他增值既服務都係你去既時間當日決定有無需要加同選用咩plan的

別墅

我PM左你喇,你睇下收唔收到,TKS^^

別墅

HELLO VJ321,

我巳PM資料給你, 但不知你收到我的PM沒有, 因為我PM你之後沒有RECORD 巳SEND 資料, 可能我的A/C 有D問題, 如果你收唔到我資料, 你可否PM返我, MANY THANKS

大宅

Hi VJ321,

我d資料PM了你啦, 唔知收唔收到呢? THX^3^

大宅

請把握登記最後機會!!2月18日停止接受登記

請於2月18日前填上以下資料PM我,(時間可自由決定約見,唯優惠需經團購取得)

NAME: MARY LEE (陳太)
(最好填上中文,方便稱呼)
EDD: 5JUL2011
(預產日期)
E-mail:

我收到資料後會回覆大家,一兩日內會收到baby icon致電預約時間!
如有其他問題,請隨時PM我!

愛看寶寶20分鐘套餐 原價$1800,組團媽媽優惠每位低至$1100

BabyICON 20 minutes Fetal Tour $1100
• 20-minute non-diagnostic ultrasound session
• Visualizing and listening to baby's heartbeat
• 20 to 60 3D-images on CD
• Two printed 4x6 3D photos
** extra for group 1. Extra 4R printed photo x 1
2. Short video clips ( AVI format) on CD
3. Free DVD ~20 mins.

BabyICON 30 Minutes Fetal Tour $1300
• 30 -minute non-diagnostic ultrasound session
• Recording of ultrasound session on DVD with music background
• Visualizing and listening to baby' s heartbeat
• 30 to 100 3D-images on CD
. short video clips ( AVI format) on CD
• Three printed 3D photos 4x6
** extra for group 1. Extra 4R printed photo x2
2. Free " BB Heart beat " mini recorder to record baby heart sound ~20 sec.

####此處只為大家報名,不收任何費用,收費為各下到BabyICON服務後付款####

別墅

回覆 1# VJ321 的文章

我有興趣参加,我已SEND 資料給你,另我想問孖B 價錢相同嗎?

首頁

尾頁

跳至