自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問是嗎??還有其他資料可提供嗎??
現在我彷似在等待,等,等那一天來;莫道你心痛不可耐,我心更哀。若問我想找的所在,找,找我的將來。為著我心中的希望,生命已擲門外。看著這如病染的祖國,誰亦要奮起叫嚷!放下眼前原屬我的一切,五月的陽光在照耀. 8964

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

以我記憶,工聯會好似係無廸士尼優惠的.....

應該話,係廸士尼好少提供優惠給任何工會/團體給市民購票....:;pppp:

有錯請指正

男爵府

原帖由 09729loklok 於 10-12-7 13:07 發表
以我記憶,工聯會好似係無廸士尼優惠的.....

應該話,係廸士尼好少提供優惠給任何工會/團體給市民購票....:;pppp:

有錯請指正
工聯會有會員卡 $318 無就$328

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

多謝指正

原帖由 sa_gill 於 10-12-7 13:35 發表
工聯會有會員卡 $318 無就$328

別墅

謝謝幾位~

我打聽過真係得工联會有折,其他無人能提供,咁貴,真係無計.
現在我彷似在等待,等,等那一天來;莫道你心痛不可耐,我心更哀。若問我想找的所在,找,找我的將來。為著我心中的希望,生命已擲門外。看著這如病染的祖國,誰亦要奮起叫嚷!放下眼前原屬我的一切,五月的陽光在照耀. 8964

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我會睇下二手巿場有冇人賣先

別墅

但係有人話的飛好難分用過否?

是真嗎?

伯爵府

好媽媽勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我曾經喺一間旅行社到買過大人$310,小朋友$230,可以轉年票....
別人笑我太瘋癲,我笑你們更低b~~

別墅

原帖由 sitab 於 10-12-8 11:31 發表
我曾經喺一間旅行社到買過大人$310,小朋友$230,可以轉年票....

可否告知,因工聯會我買不到.
謝謝!

男爵府

原帖由 yvonne 於 10-12-7 21:08 發表
但係有人話的飛好難分用過否?

是真嗎?

我都唔識分,所以幫襯工聯會

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 sitab 於 10-12-8 11:31 發表

年票唔係廸士尼門口....買平d咩??
邊間旅行社有售?

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

別墅

謝謝各位!

得興我太遠了,但希望這個消息可以幫到其他会員.

伯爵府

好媽媽勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

原帖由 ru_663th 於 10-12-9 01:41 發表

年票唔係廸士尼門口....買平d咩??
邊間旅行社有售?

年票無得平架喎,迪士尼門口買門票都無得平姐...有間叫仟悅,你去YAHOO就搵到架喇 ^^
別人笑我太瘋癲,我笑你們更低b~~

首頁

尾頁

跳至