跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有無小朋友在Enopi Workshop (栢麗)報讀,可否PM給我小朋友名字,大家可以減$300,thanks

子爵府

Please check PM.

大宅

原帖由 Lovelybbs 於 11-1-17 09:49 發表
Please check PM.

收到,THANKS

男爵府

熱血勳章 環保接龍勳章

唔好意思,好奇的請問Enopi是什麼?

原帖由 Dorisdoris 於 11-1-17 07:08 發表
請問有無小朋友在Enopi Workshop (栢麗)報讀,可否PM給我小朋友名字,大家可以減$300,thanks

伯爵府

想問下, 應該幾多數開始讀呀?

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

可唔可以PM埋我呀?THank
此生無悔入華廈,來生願在種花家!

大宅

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

mcdullyiu, 你囡囡都想報enopi嗎? 我兩個小朋友都讀緊喎, 睇下幫唔幫到你?

sorry, 借左樓主個位~

原帖由 mcdullyiu 於 11-1-22 13:45 發表
可唔可以PM埋我呀?THank

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

原帖由 3BBs 於 11-1-24 11:24 發表
mcdullyiu, 你囡囡都想報enopi嗎? 我兩個小朋友都讀緊喎, 睇下幫唔幫到你?

sorry, 借左樓主個位~

hi,

早知上次撞到問下你啦,
我想比希希試下, 不過唔知她鐘唔鐘意呀?
係咪有得試堂的?你讀緊覺得點呀?
我比較緊學林和enopi,
但enopi好似有趣d!

大宅

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

無試堂架, 正式上堂之前佢會同小朋友做test, 睇下佢既level, 而且一次過收2個月學費($650/月), 不過唔讀好似可以退一個月(一個月通知).
我嗰2個讀左好耐(好似有2,3年), 都OK啦, 數學既野都係keep住做就熟D囉, enopi嘅critical thinking部份比較有趣, 做D pattern, logical的題目, 以前我2個小朋友好鐘意做, 不過做到較高level話難, 有時都錯好多~

原帖由 mcdullyiu 於 11-1-24 14:03 發表

hi,

早知上次撞到問下你啦,
我想比希希試下, 不過唔知她鐘唔鐘意呀?
係咪有得試堂的?你讀緊覺得點呀?
我比較緊學林和enopi,
但enopi好似有趣d! ...

珍珠宮

原帖由 3BBs 於 11-1-24 14:17 發表
無試堂架, 正式上堂之前佢會同小朋友做test, 睇下佢既level, 而且一次過收2個月學費($650/月), 不過唔讀好似可以退一個月(一個月通知).
我嗰2個讀左好耐(好似有2,3年), 都OK啦, 數學既野都係keep住做就熟D囉, enopi ...

3BBS,

係呀, 我就係見有critical thinking那部份, 所以先有興趣報呀, 好似我地以前學能測驗咁呀!
等我約下做TEST先!

複式洋房

so so
原帖由 mcdullyiu 於 11-1-24 17:59 發表

3BBS,

係呀, 我就係見有critical thinking那部份, 所以先有興趣報呀, 好似我地以前學能測驗咁呀!
等我約下做TEST先!

大宅

原帖由 jen_dear 於 11-1-24 19:41 發表
so so

我上星期幫囝囝咗報名了............

伯爵府

我都想要小朋友個名報enopi呀!! 可唔可以pm我呀??

大宅

已PM俾你~

原帖由 菲比108 於 11-1-26 12:59 發表
我都想要小朋友個名報enopi呀!! 可唔可以pm我呀??

複式洋房

我都有興趣,可否pm/email給我?

謝謝!

大宅

Please check PM. Thanks!

原帖由 elsiesha 於 11-2-16 00:04 發表
我都有興趣,可否pm/email給我?

謝謝!

首頁

尾頁

跳至