自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

我從來唔敢做傷天傷理為非作歹之事,驚有報應,但呢個世界就偏偏充斥住呢種人!

我遇到一對賊公賊婆,姓譚同姓丁,佢地超賤格,整爛我物業d野唔賠錢不特止,仲整個局想拖第三者落水,佢地已經有個大仔,個賊婆仲大緊肚,都咁夠膽做陰騭事,好,我就成全佢!

我個朋友叫我攪大件事追賠償,不過我話過要成全佢嘛,果一萬幾千對我黎講係小數目,d人咁中意作孽,咪有佢囉,追返呢筆小數目,比機會佢彌補,簡直太益左佢,就等佢地為惡作孽既行為永遠成為事實!

Kalun & Amy呢對賊公賊婆賊性難改,真係好同情佢對仔有咁既父母!

珍珠宮

咪嬲啦,等d人自己作孽自己受啦!

別墅

講起就幾把火,呢d人有錢帶埋工人旅行,但就冇錢交租

自己係始作俑者整爛人野,居然厚顏無恥仲整個局比個第三者踩

珍珠宮

陪月勳章

放心,若然未報,時辰未到

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

世界上有好多呢D人, 爭人錢仲惡過你

別墅

原帖由 廷廷媽 於 11-2-1 09:35 發表
yes!就係咁!

公爵府

咁賤?惡果將來自己受翻晒!

珍珠宮

萬般自作還自受
地獄受苦怨何人
莫道因果無人見
遠在兒孫近在身

種瓜得瓜,種豆得豆。

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

大把呢D租霸, 我有親人租樓比人, 比人一拳打穿度房門, TOILET倒石英泥摏到變平地, 重要放狗守門口, 最后比佢白住半年有多, 重要出埋狗罐頭...

間屋要重新裝修, 呢D人真係等天收....不過租樓比人真係有風險...

原帖由 love_dreaming 於 11-2-1 08:56 發表
我從來唔敢做傷天傷理為非作歹之事,驚有報應,但呢個世界就偏偏充斥住呢種人!

我遇到一對賊公賊婆,姓譚同姓丁,佢地超賤格,整爛我物業d野唔賠錢不特止,仲整個局想拖第三者落水,佢地已經有個大仔,個賊婆仲大緊肚,都咁夠膽做陰騭 ...

施比受, 更有福

象牙宮

2024年龍年勳章

你可以去[樓市動向]爆個租霸 d 衰o野出來,等多 d member 知道。

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

同意呀
原帖由 廷廷媽 於 11-2-1 09:35 發表

首頁

尾頁

跳至