想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

回覆 高齡產婦 的帖子

Hello
~~~~~~~~~~~ 我們的雜果兵團 ~~~~~~~~~~~

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章

回覆 jelly123 的帖子

HELLO, 雜果開學未呀? 今日打風小朋友又停課一天!

男爵府

好媽媽勳章

回覆 高齡產婦 的帖子

9月先番學

您們好強呀!湊埋2個仔仔們去旅行
qq & 弟弟一定好開心
~~~~~~~~~~~ 我們的雜果兵團 ~~~~~~~~~~~

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章

回覆 jelly123 的帖子

其實講到尾都係爸爸媽媽想去玩, 但只可以近近地, 同主要去陽光海灘囉, 因為小朋友同爸爸都十分愛, 玩幾耐, 玩幾多次都唔夠! 話時話, 剛上次的行程, 計劃行情時, 已很期待, 我真的十分十分滿意, 值得推介!

侯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章

回覆 高齡產婦 的帖子

Hello!四媽

我出年暑假都想同兩隻小魔怪去Singapore玩一轉,同埋小朋友去,自由行係唔係好都方便,因為我唔鍾意跟團

伯爵府

回覆 HappyDay2008 的帖子

係呀, 自由行好好多, 依家都好方便, 去SINGAPORE坐MRT好EASY, 我冇咩玩過SINGAPORE因四爸唔知點解唔太LIKE, 次次都唔肯玩埋, 如果唔係我都跟埋一媽玩啦. 一媽就差唔多年年去, 唔知我仲有冇機會同佢一齊再去呢. 如果下次可以同埋三十媽一家一齊去就正喇, 開心C!

妳都可以由SINGAPORE玩埋去新山, 帶住兩件小朋友, 最好BOOK定車, 安排好晒好方便, 好多人即日來回LEGOLAND. LITTLE BIG CLUB呢, 入場費太貴喇, 唔太抵玩.

我哋成個TRIP, BOOK好晒車, POINT TO POINT, 好RELAX呢!

伯爵府

我呢, 真係好鬼C鍾意跟一媽去旅行架, 因佢會安排好晒, 個囝又有個好伴, 大人細路都咁開心. 最大問題係同佢去一定冇得平, 不過話時話, 到兄弟班上小學, 都係一樣啦, 只有學校假先可以去旅行!

我十月又會去旅行呀, 但行程都係離唔開陽光海灘, 今次冇小朋友陪兩兄弟玩, 點都一定會辛苦D, 我有D驚驚地添, 希望都OK啦

侯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章

高齡產婦 發表於 13-8-13 11:48

係呀, 自由行好好多, 依家都好方便, 去SINGAPORE坐MRT好EASY, 我冇咩玩過SINGAP ...

我諗住只係去四日左右的TRIP,所以我諗Singaporegood choice, 地方又清潔,又有啱小朋友去玩的景點,八爸好驚會好辛苦,因為帶住兩隻小魔怪一定好艱辛,其實八爸最想係去日本,但我就怕仲有幅射對小朋友唔好

伯爵府

日本我自己都唔係好敢去住呀, 有機會想去沖繩
其實我覺得, 最好同埋一D有差唔多大小朋友的人一齊去, 如果有平時玩開的好朋友仔最好, 因小朋友一聚埋就自己會玩, 佢哋又開心, 大人又冇咁辛苦.

侯爵府

高齡產婦 發表於 13-8-13 11:56
我呢, 真係好鬼C鍾意跟一媽去旅行架, 因佢會安排好晒, 個囝又有個好伴, 大人細路都咁開心. 最大 ...

十月又去邊度玩咁Happy,我都好想去旅行,我生完兩件都未去過旅行添,所以我就係咁嘈八爸要阿囝升小一前去一次旅行

伯爵府

十月去沙巴呀, 今次本來想約我細家姐去, 佢可以幫我湊QQ, 點知佢唔理我, 反而大家姐同大姨甥仔(大人), 就話去, 咁我兩個囝又唔係好跟佢哋, 所以我都有D驚辛苦, 不過點都好過只係自己一家四口去. 到時可能姨甥仔同我老公去玩, 家姐陪我湊仔

上年我自己都同家姐們去過曼谷, 嗰時只帶QQ一個, 佢好乖呀, 有細家姐同大姨甥仔幫手抱仔, 都好開心呀, 我成日都想再去多次, 我都好LIKE泰國呢.

首頁

尾頁

跳至