自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

想用教協証買全年入場金卡,有什麼手續?會否跟教協証名登記?

伯爵府

熱血金章 BK Milk勳章

想用教協証買全年入場金卡,有什麼手續?
無手續, 只要俾錢就可以.

會否跟教協証名登記?
唔會.

禁止訪問

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

我覺得用教協價買張1日票到時再轉全年抵d喎

子爵府

減齡達人勳章

請問如想在教協買電器, 是否就咁出示教協証就得, 有冇什麼手續? 要唔要持咭人親自去買或要填什麼資料? 謝謝!

大宅

我睇佢資料話正價票才可以轉喎,唔知教協個d轉唔轉到呢?

原帖由 sasa0208 於 11-3-7 16:24 發表
我覺得用教協價買張1日票到時再轉全年抵d喎

子爵府

原帖由 seven7 於 11-3-7 23:25 發表
我睇佢資料話正價票才可以轉喎,唔知教協個d轉唔轉到呢?

轉到, 但冇乜so, 因為票價250, 教協買205, 去到轉全年証只可當210, 不如直接去op買仲方便.

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

可參考

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

請問你係咪咁樣買左年票呀??

因為呢個星期日會去,我仲以為可以當返$250用添

原帖由 謙仔媽咪 於 11-3-8 00:37 發表

轉到, 但冇乜so, 因為票價250, 教協買205, 去到轉全年証只可當210, 不如直接去op買仲方便.

子爵府

原帖由 sasa0208 於 11-3-8 08:54 發表
請問你係咪咁樣買左年票呀??

因為呢個星期日會去,我仲以為可以當返$250用添

我買銀卡, 補番$335(原價545)

大宅

我頭先打去海洋公園問,佢話如果在教協買全年禮券換証有可能冇智紛至激賞優惠?是嗎?

象牙宮

thanks

原來無得當足二百五

原帖由 謙仔媽咪 於 11-3-8 12:51 發表

我買銀卡, 補番$335(原價545)

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章

如果想獲贈「智紛至激賞」優惠冊一本, 就不可用優惠價買全年證.

優惠冊內容: http://www.oceanpark.com.hk/html/tc/smartfun/events/extra-value.html
【母乳餵哺資料庫】 保 守 著 大 家 的 母 乳 路 ! 無 論 順 逆 , 願 大 家 都 以 喜 樂 和 盼 望 的 心 迎 接 喜 與 憂 ! 加 油 啊 ! 因 為 我 們 在 這 裡 耕 耘 的 路 上 , 有 的 是 扶 持 和 關 顧 啊 ! 願 【母乳餵哺區】 是 母 乳 家 庭 的 加 油 站 !

禁止訪問

畀面勳章

子爵府

個本「智紛至激賞」都唔係咁有用姐.....

子爵府

我上星期係中旅買金証都係$660 , 去到OP換証時有個本「智紛至激賞」, 中旅仲方便 !

伯爵府

畀面勳章

多謝報料呀~我都想知好耐ga喇:)

侯爵府

原帖由 Pekkle_bon 於 11-3-9 00:19 發表
我上星期係中旅買金証都係$660 , 去到OP換証時有個本「智紛至激賞」, 中旅仲方便 !

如果有博物館証可以有9折,

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我有博物館証呀,咁係中旅買定係OP買呢?
係原價$695 9 折,定係$660 9折呢?
原帖由 焯媽媽 於 11-3-10 15:50 發表

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我打去OP, 佢話用博物館証得9折, 無優惠冊子送喎?

原帖由 焯媽媽 於 11-3-10 15:50 發表

首頁

尾頁

跳至