嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

事源係..琴日開始大家都為自己bb 而去搵奶粉,
朋友話我知 bxxth.hx 有得買..集購..
咁我係1點半左右已經係排60幾個買左3箱明冶細仔..
心諗終於買到啦..
點知..到今朝想入錢之制..入去check番個mail 睇下
exactly 入幾多錢啦..就發現收到個mail 係半夜
sent黎..話個order 取消左..

but 我今朝入佢地個wed 先見到琴日我買完之後..20分鐘後冇哂貨..今日update 左有貨..but 貴左..
原本佢地賣206/can, 而家要賣229/can..
咪即係擺明扣起d貨坐地起價..

你有冇諗過呢d係陰質錢黎架..人地d bb 冇奶粉食點算...你又冇寫一個人限買幾多..果個仲要係集購..

好嬲呀..>!!!

p.s. 琴日都有媽媽講起天x堂既衰野..而家bxxth又同佢有咩分別...

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

拉拉手,好朋友,家姐豬豬,細佬牛牛^_^

子爵府

得架喇,以後一定唔會同佢買野 :;pppp:

子爵府

朋友幫我去公司問過..
佢話太多人搶喎..而家日本果邊加價..
所以貨係有..but 要用而家個price 去買..

你地信唔信丫..
我就唔信..吹水..

複式洋房

最憎 d 舖頭發災難財!!!!!

大宅

太過份!趁火打劫,正衰人!

禁止訪問

子爵府

我岩岩打左去消委會投訴佢...
鬼唔望罰佢錢就岩...

發埋哂呢d陰質錢....哼哼哼..

大宅

醒目開學勳章

你同佢講,而家運過黎嘅,送都唔要呀!

原帖由 adakitty 於 11-3-15 12:21 發表
朋友幫我去公司問過..
佢話太多人搶喎..而家日本果邊加價..
所以貨係有..but 要用而家個price 去買..

你地信唔信丫..
我就唔信..吹水..

大宅

Good arr!! Good complaint this time!!

男爵府

好媽媽勳章

I will complain too! 未發生搶奶粉潮訂兩箱,之後過咗數又冇覆,留言又無!由佢地佐敦細鋪幫襯攪到現在不知所謂!
無貨又唔出聲!

複式洋房

原帖由 XOGOGO 於 11-3-15 21:50 發表
I will complain too! 未發生搶奶粉潮訂兩箱,之後過咗數又冇覆,留言又無!由佢地佐敦細鋪幫襯攪到現在不知所謂!
無貨又唔出聲!

應該唔係冇貨, 只係佢想keep住d貨唔sell住, 一句講晒, 無恥!!!仲好意思放個caring company個logo出來:;pppp:

大宅

我都覺得佢地係hold起d貨唔賣. 仲要係front page 出notice叫人唔好搶貨, 唔係會搶貴哂d價錢. 點知自己就係帶頭加價的奸商.

呢d咁的行為令我以後會記住佢, 唔幫佢買野!

原帖由 lamlamb612 於 11-3-16 09:32 發表

應該唔係冇貨, 只係佢想keep住d貨唔sell住, 一句講晒, 無恥!!!仲好意思放個caring company個logo出來:;pppp:

洋房

咁過份!正CHEAP精!

大宅

請問天x堂有咩負面新聞?

原帖由 adakitty 於 11-3-15 11:31 發表
事源係..琴日開始大家都為自己bb 而去搵奶粉,
朋友話我知 bxxth.hx 有得買..集購..
咁我係1點半左右已經係排60幾個買左3箱明冶細仔..
心諗終於買到啦..
點知..到今朝想入錢之制..入去check番個mail 睇下
exactly 入 ...

男爵府

我原本都加入左集郵, 打去冇人聽, 上門又冇開, 但冇收到取消停單播, 但我自己唔買羅, 因為唔知佢有冇貨比我, hold 住我d 錢撲貨....

首頁

尾頁

跳至