自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

死啦 ... 美國佬撩起d火頭, 又整死拉登, 又炸死卡達飛d仔&孫,
d亞拉伯佬、回教激進份子仲唔報仇?!
d人仲去慶祝?! 我就話 : that's not the end
卡達飛家人被炸後, 英國大使館已經遇襲啦!
黎緊7月仲想去美國, 使唔使更改行程呢?

conniechan125  唉...........  發表於 11-5-2 21:05
shermanchiang  炸死卡達菲係北約~理應燒唔到美國佬度~但殺左件拉登就真係手尾長~重要大大聲同全世界講  發表於 11-5-2 16:46

伯爵府

Imel 發表於 11-5-2 16:39
死啦 ... 美國佬撩起d火頭, 又整死拉登, 又炸死卡達飛d仔&孫,
d人仲去 ...

其實無乜必要,都唔好去。
You think the only people who are people
Are the people who look and think like you
But if you walk the footsteps of a stranger
You'll learn things you never knew you never knew
-- Colors Of The Wind

子爵府

世界咁大,去邊都得啦

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我都覺得手尾長

公爵府

Good luck, USA !

侯爵府

大鑊,美國又唔去得,英國大使館又遇襲,咁唯有留港.
港內有大量黃色的蟲,唉,點算

matoba  買枝強力殺蟲水睇吓得唔得!  發表於 11-5-2 17:21

珍珠宮

好媽媽勳章

之前睇過呢篇新聞, 不過睇完就算, 宜家拉登死左, post番出黎先~

http://udn.com/NEWS/WORLD/WORS2/6310748.shtml

賓拉登死了 藏歐洲核彈將被凱達引爆?
【聯合晚報╱編譯朱小明/綜合報導】

2011.05.02 03:30 pm

凱達組織頭子賓拉登因911恐怖攻擊成為全球頭號恐怖分子,據洩密網站「維基解密」上周所公布的美國機密文件,凱達組織以賓拉登馬首是瞻,在歐洲暗藏核彈,計畫賓拉登萬一被逮或被殺,即引爆核彈,引發一場「核子地獄風暴」。
維基解密公開的文件揭露,911恐怖襲擊主謀穆罕默德(Khalid Sheikh Mohammed)於2003年落網後關在關塔那摩灣監獄,他在審訊時透露,凱達在911恐襲後還策劃了一連串後續攻擊行動,包括在英國發動化學和生物武器攻擊、並在美國公共建築的空調系統施放氧化物。
911事件後有700人涉嫌恐怖活動被羈押在古巴關塔那摩灣監獄,維基解密的文件指出,穆罕默德身邊有一小群人,想要動用大規模毀滅性武器展開攻擊。種種陰謀包括在美國西岸發動飛機攻擊行動、劫持客機撞向加州最高建築,造成公寓瓦斯外洩後予以引爆、引爆加油站,切斷支撐紐約布魯克林大橋的鋼纜等。
另外,穆罕默德2002年時並在英國倫敦希斯洛機場招募地勤人員,計畫在客機起飛後立刻劫機,並撞向機場航站大樓,複製911式恐怖攻擊。

自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

禁止訪問

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

唉....仇恨又卻是誰所種??????

bongbongpatty  AGREE  發表於 11-5-2 23:02
yee609  AGREE  發表於 11-5-2 18:28
Kuri  唱得好!  發表於 11-5-2 17:50
悲歡離合總無情
一任階前點滴到天明

珍珠宮

牛年勳章 月餅勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

子爵府

最好都係轉地點!

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

Imel 發表於 11-5-2 16:39
d人仲去 ...

我都覺得唔係一件值得慶祝嘅事

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

美國是很危險的…
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

珍珠宮

rabbit75 發表於 11-5-2 17:31
美國是很危險的…

地球是很危險的~~

伯爵府

macca 發表於 11-5-2 17:40
地球是很危險的~~

(美國)人心先係最危險的...
You think the only people who are people
Are the people who look and think like you
But if you walk the footsteps of a stranger
You'll learn things you never knew you never knew
-- Colors Of The Wind

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

好似好大鑊咁
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

大宅

好媽媽勳章

屎啦~ 我大老細岩岩飛左去美國, 仲要去兩個禮拜, 期間會停留响大城市 (New York, Chicago同埋LA), 我好擔心呀...

侯爵府

畀面勳章

一向都對呢個國家冇咩好感....自大狂:;pppp:
連去個旅行都要見領事....把屎閉

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

rabbit75 發表於 11-5-2 17:31
美國是很危險的…

我舊時買果 d 保險單係美金單 o黎 gar ......

panala  我D都係啊!  發表於 11-5-3 00:03
Kuri  係,呢樣真係好愁,但又唔可以斷供...  發表於 11-5-2 23:52
路遙知馬力,日久見人心!

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

今日我99先同我講,叫我無必要都唔好去美國

首頁

尾頁

跳至