烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 catjeffcat 的帖子

唔好意思呀, 咁遲先放到相片來:

我唔識拉好影相呀, 好驚佢合唔返埋
我大B叫做卓恆呀~2月11日出世,3.65kg
我小B叫做卓邦呀~11月7日出世,3.32kg

男爵府

同埋部機最唔好係無得暫停! 當一個PROGRAMME開始後, 如果中途發現有咩問題, 一定要STOP佢, 之後又要從頭開始個PROGRAMME. 所以唔係太方便, 又無自編程式, 加上用左大約一個月部機已經開始好嘈.....

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

del

男爵府

回覆 catjeffcat 的帖子

佢呢..... 拉大力D佢都會穿架, 好似好易爛咁...

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

del

珍珠宮

del

大宅

"無得暫停"真的係一個需要改善的地方﹗
熙熙&樂樂媽咪

大宅

hsbc HK$790, 想買呀.抵嗎? 見D高手又話翠柏好, 唔知怎選擇. 話時話, 翠柏人仔加運費折港幣都差唔多. 選柏翠, 貪佢好似功能多, 但淘寶隔山買牛, 唔知售後服務怎解決, 一個唔該買番來即壊 ,唔通攞上去整咩. 至於kenwood BM366, 大家討論不多, 不知效果如何, 仲要話唔可以暫停呢. 買咗的姐妹多D講下kenwood啦, 唔該.

首頁

尾頁

跳至