興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

tabo0890 發表於 11-5-5 09:55
等我去果邊講你壞話先~~~YEAH~~~~~XDDDDD

你吔左早餐未呀 仲唔去買餸

侯爵府

黎到第二頁啦

CC))))))))))))))))) 睇下入唔入到來啦:-P

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

TangTang 發表於 11-5-5 10:00
你吔左早餐未呀 仲唔去買餸

等緊個朋友過黎....佢話又執d唔要既野比我~~

有買左無人食既零食啦~有佢女唔用既袋啦~有幾支佢老公話唔好用既牙擦啦~

濕濕碎碎~~ 我叫佢比晒我~~

公爵府

TangTang 發表於 11-5-5 10:01
黎到第二頁啦

CC))))))))))))))))) 睇下入唔入到來啦

好緊張丫~~好緊張丫~~~~

侯爵府

tabo0890 發表於 11-5-5 10:03
等緊個朋友過黎....佢話又執d唔要既野比我~~

有買左無人食既零食啦~有佢女唔用既袋啦~有幾支佢老公話 ...

呵呵~ 咁你都好多野執下喎 正~

過左11點係咪無早餐食架

我而家食麥皮加小米 但D小米好衰 煲左好耐都唔"淋" 我已經浸左佢先煮架喇 仲要煲左一陣熄火焗下佢 好D咁啦 但都唔算好"淋"

侯爵府

tabo0890 發表於 11-5-5 10:05
好緊張丫~~好緊張丫~~~~

公爵府

TangTang 發表於 11-5-5 10:08
呵呵~ 咁你都好多野執下喎 正~

過左11點係咪無早餐食架

侯爵府

tabo0890 發表於 11-5-5 10:11

男爵府

好媽媽勳章

你地轉左竇口呀? 好彩我都識入來遮, 哈哈

cc 做咩你比 bk 封殺呀? 搞到要走佬去第二度

侯爵府

bobo 發表於 11-5-5 11:13
你地轉左竇口呀? 好彩我都識入來遮, 哈哈

cc 做咩你比 bk 封殺呀? 搞到要走佬去第二度

bobo,

乜你咁醒識路來呀

男爵府

好媽媽勳章

回覆 TangTang 的帖子

哈哈, 我唔醒點搞得點屋企兩隻魔怪呀, 最近幾好嗎? 我好忙, 所以通常入來睇兩野就走人, 無心機追版啦, 加上呢度轉左版好鬼煩, 無心機睇

侯爵府

bobo 發表於 11-5-5 11:42

哈哈, 我唔醒點搞得點屋企兩隻魔怪呀, 最近幾好嗎? 我好忙, 所以通常入來睇兩野就走 ...

你2隻都唔算魔怪 又叻又乖

最近都係咁啦 等炒魷 無咩生意囉

轉左版初時都好唔慣 家下慣左lu{:1_1:}

男爵府

好媽媽勳章

乖乜鬼丫, 兩個成績都大倒退, 我都唔想講 lu, 大仔叫做 keep 得返係 band 1 我都已經感謝神恩啦, 依家等緊7月公布先叫做放得心落, 至於細仔, 前次考試跌到無朋友, 我都費事鬧佢, 佢地都無咩感覺o既, 慳返痰氣好過

侯爵府

回覆 bobo 的帖子

乖乜鬼丫, 兩個成績都大倒退, 我都唔想講 lu, 大仔叫做 keep 得返係 band 1 我都已經感謝神恩啦, 依家等緊7月公布先叫做放得心落, 至於細仔, 前次考試跌到無朋友, 我都費事鬧佢, 佢地都無咩感覺o既, 慳返痰氣好過

你2個仔都多才多藝 不知幾多人羨慕呀 你大仔keep應該keep到band 1 平時佢d成績又咁好 無問既 只係係咪入到你地心儀既中學啫

細仔仲細 有得追 唔驚{:1_1:}

你最近仲係咪成日返大陸? 有咩好介紹呀?

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

各位午安

cc
你睇左我昨日叫你搬豆呢? 祝你一路都順利

男爵府

好媽媽勳章

大仔都如願仍是 band 1, 依家睇下可唔可以入到佢想入o既中學遮, 不過入到都唔等於讀到架, 盡下人事咁架咋, 睇佢自己做化囉, 上左中學我咩都幫唔到, 靠佢自己架咋! 細仔唔細啦, p3 啦, 好快轉下眼又一年, 上左 p4 唔可以再亂o黎, 佢地依家都玩少左野啦, 大仔近年都 cut 晒咁滯, 係 keep 返一直有返英文班同玩英文話劇咋, 至於細仔, p3 都仲可以玩下, 下年我都想同佢 cut 左 d, 不過近排佢比學校收左入田徑隊, 日後發展都可能會集中係田徑同普通話朗誦兩方面

我近排都少左返大陸啦, 一來細仔好多比賽都係 sat, 二來佢地 sunday 要返中英劇團, 好難行得開, 反而 easter 就去左一轉台灣玩囉

侯爵府

MM2005 發表於 11-5-5 11:59
各位午安

cc

mm~

你終於來喇 安安呀 不過cc都閃左 唔豬佢入唔入到第二頁呢

侯爵府

回覆 bobo 的帖子

咁上左中學梗係佢自己搞掂啦 都咁上下大囉 我地舊屎咩鬼都係自己搞架啦 我媽識鬼咩

細仔好叻喎 真係樣樣皆能咁滯

嘩~ 復活又去左反呀 真係正 台灣好多野食

男爵府

好媽媽勳章

細仔你咪讚佢啦, 佢邊有咁叻丫, 周身刀無張利就真, 總之, 一日唔影響學業而佢又想玩o既, 我都會比佢去玩o既, 但一見到影響到成績我就要收返架啦, so far 依家暫時都仲可以接受, 雖然上次考試大跌, 不過我會睇多陣先, 我警告左佢架啦, 再跌我就 cut 左佢最愛o既田徑架啦, 睇佢自己醒唔醒, 跌左爬返上去囉!

台灣我都幾 like 架, 好多野食, 不過買手信就真係一 d 都唔平架, 團費都 ok, 今次都玩得幾開心, 不過就行得太多, 搞到返來腳底起左水泡, 哈哈

侯爵府

回覆 bobo 的帖子

咁我諗你細仔都會醒d唔俾機會你cut佢d至愛啦:loveliness:

我n年前去台灣都覺得d野唔平呀 食野d款真係好多 香港成日話咩美食天堂 人地咪仲勁

行到有水泡咁誇呀 走難團

首頁

尾頁

跳至