網購天地

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

http://item.taobao.com/item.htm?id=3953699693 剛剛淘了這間10條包郵到廣州。不過我未用唔知work 唔work

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

回覆 曲曲 的帖子

收到貨好耐了,老公親身測試,正實有效期只有16-18小時,話說他要在叢林裹工作數天,第一天8小時全日有效,第二天也有效,但第三天比蚊咬到飛起。所以正實只比蛟貼有效時間長DD,但就貴好多。我用完後就不會再買啦

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

kaannie 發表於 11-5-26 17:08
回覆 曲曲 的帖子

收到貨好耐了,老公親身測試,正實有效期只有16-18小時,話說他要在叢林裹工作數天,第 ...

我係呢間買同你一樣款,平你有一半但未收到貨,
咁你老公用完第一日有冇放返入袋先,
第二日再用??

http://trade.taobao.com/trade/detail/tradeSnap.htm?tradeID=76215340462269

大宅

回覆 cindyheng 的帖子

第一日和第二日用完後有立即放回佢個原裝包裝袋裏,但係第三日開始無味及乾了!:;pppp:其實如果當佢係一次性的產品就梗係買平嗰D啦,希望你用完後再分享下效用,不過我買嗰條蚊帶實物是比圖片薄的!

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

哈哈老朋記一分錢一分貨

首頁

尾頁

跳至