自由講場

跳至

首頁
12345...18

尾頁

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

Cheer up!! Don't be sad too long!! God will take care of your daughter!!
Now you have to take care of your family too, they need you as well!!
You said that don't cry in front of your daughter, but now??
Your daughter knows you cry and sad, cheer up, make her happy as well!!

伯爵府

畀面勳章

kc_01k 發表於 11-5-19 10:23
唔好難過, 悅悅時刻都會守護住你, 爸爸同細佬. 祝福你地一家.

agree. 我無辦法明白樓主你的感受,正如我無辦法明我媽媽的感受,她失去女兒的痛苦(我可愛的妹妹),應不能用筆墨形容的痛苦。我見我媽媽對創傷永不會忘記,但會慢慢平伏與接受,我不求她不去想,我只想她開心一點,她快樂,我快樂,我快樂,我老公同仔都會快樂 !加油,我相信呢度好多媽咪願意聽你傾訴的,不妨盡情說,如有變態佬入來呢個topic,我幫你佢!

seven_cola  真係冇任何一個字可以形容.....我唔會忘記,亦好唔願意忘記.....聲音、顏色、氣味.......  發表於 11-5-19 21:23

珍珠宮

環保接龍勳章

Sorry to hear that.....妳要take care, 仲有細佬要照顧!!

睇左個blog,我都好心痛,咁好o既女仔會咁.....
人生本是苦

大宅

相信再多的安慰說話也抺不去你心中的的痛,但請堅強,撐下去,你的兒子很需要你的,請加油!

:-D

珍珠宮

天主會照顧囡囡,如果囡囡已經離開,佢一定係天國度同一大班小天使一齊,好開心,好愉快,無痛苦! 仲會遙遙地守護住你一家! 作為基督徒,我地相信,人死左只係去左另一個國度,果度有永生,佢會默默等候,將來會再團聚,希望呢個艱難o既時刻,向天父祈禱會比到力量你!
願天父o既慈愛與你們同在!
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

別墅

你要加油!!!

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

樓主, 需然大家互不相識, 但睇完你個blog 實在好感動, 你地咁愛錫悅悅相信佢會感受到你地嘅愛, 時刻喺身邊守護住你地, 希望你地早日走出陰霾, 振作!

伯爵府

畀面勳章

心痛..........
樓主加油..你仲有細佬要照顧..加油..

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

6299daside 發表於 11-5-19 10:38
agree. 我無辦法明白樓主你的感受,正如我無辦法明我媽媽的感受,她失去女兒的痛苦(我可愛的妹妹),應不 ...

6299daside  人生就咁,好多意想不到,我學識真惜眼前人,健康快樂已是福份。  發表於 11-5-19 10:57

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

樓主, 旁人實在好難明白你的傷痛有多深, 但係我地都會真心支持你, 黑暗盡頭一定會有光明, 你要振作, 家人仲好需要你既照顧.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

睇到我眼濕濕,忍住爭d喊出黎! 何況係樓主自己個小朋友!!
樓主,加油振作呀!
悅悅係天父度,一路保祐住您地架!!
有咩唔開心,唔好鬱住,上黎同埋搵專業社工傾呀!
呢度亦有好多人會願意聽你傾訴,支持你地架!
祝 你地一家生活愉快!!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

樓主,加油振作呀!

水晶宮

請加油!

子爵府

畀面勳章

我地默默支持你咖!加油吖!

男爵府

畀面勳章

樓主,但願奇蹟會出現,你要堅強撐下去,唔好放棄。

禁止訪問

醒目開學勳章

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

6299daside 人生就咁,好多意想不到,我學識真惜眼前人,健康快樂已是福份。 發表於 14 分鐘前

AGREE

翡翠宮

你要好好保重身體
入境事務處24小時舉報熱線: 2824 1551
舉 報 無 牌 經 營 電 話 : 2881 7498<font color=&quot;DarkOrchid&quot;>

伯爵府

牛年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

ADD OIL呀, 樓主, 有咩唔開心唔好屈住屈住, 同人傾訴係最好既方法

民房

畀面勳章

我聽到個心好酸,喊左出黎,take care,雖然我唔識你地,但我可以體會到你地有幾痛苦,悅悅已經返左天父身邊啦,以後都唔會再有痛苦架啦,佢會係天上保佑你地一家以後既日子都咁幸福!!!

首頁
12345...18

尾頁

跳至