興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

cc0524 發表於 11-6-15 14:14
mm,

我公司呢個月都好靜呀....

直頭靜到得人驚:-(

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

唔知點解會咁靜呢.....

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

TangTang 發表於 11-6-15 12:52
睇左自由嗰度d人既加幅 我係咪算加得少呢?

$230-->$310

嘩.....最少加$80, 最多加$200, 佢地加得咁離譜既!
對比你又真是加得雞水咋, 唉.....點都係好c肉尺, 但都無計!

水晶宮

畀面勳章

多多 ~ 我呢間都幫襯左好多年咖喇, 但佢自已無海鮮檔咖, 要自已晌出面買拎比佢地煮, 但佢地d手勢好掂咖, 平均每味收番$60~70油料錢, 有平有貴, 視乎果次買左d咩海鮮, 上次買左5~6隻巨形瀨尿蝦, 一條唔記得叫咩班約2斤, 一紮蟶子, 再晌果度叫多3個小菜(油鹽水浸雞腳, 炒菜, 京都骨同埋椒鹽鮮魷), 連埋買海鮮加埋都唔洗1仟蚊, 但今次我地想食龍蝦, 可能會貴d.

多利是 發表於 11-6-15 12:12
係, 要有人介紹先得架~ 西貢都好似係一樣要人介紹喔, 你吃開how much?

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

豬豬,

你話唔洗一千蚊係幾多個人呀??

水晶宮

多多 / 豬豬,

有 d 野想請教你地, 我想問下點解係呈分試入面, 有 d 學校出既卷好深, 攪到 d 學生好難拎到好成績, 而有 d 就會偏淺 d , 點解佢地要咁做既, 出得深對學生應該無好處架, 咁對拎成績上教育局排名咪會蝕底羅??

水晶宮

畀面勳章

CC ~ 你個問題我都好想知, 因為我仔果間學校就係呈分試d卷出得好深, 搞到我地班家長都好
我同我仔講你學校都唔知係咪有心靠害.................

cc0524 發表於 11-6-15 16:10
多多 / 豬豬,

有 d 野想請教你地, 我想問下點解係呈分試入面, 有 d 學校出既卷好深, 攪到 d 學生好難拎到 ...

水晶宮

豬豬,

你仔係咁?? 我仔今次考試都好深呀, 我都唔明點解學校會咁做既, 其實係唔係有 D 野我地唔明呢??

水晶宮

豬豬,

我問你一千蚊幾多個人食你無答我既??

係唔係比另外一條題目火遮眼睇唔到.....

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

靚豬豬 發表於 11-6-15 15:08
多多 ~ 我呢間都幫襯左好多年咖喇, 但佢自已無海鮮檔咖, 要自已晌出面買拎比佢地煮, 但佢地d手勢好掂咖, 平 ...
豬豬

你呢次幾多人食呀? & 間鋪叫咩名呢?

水晶宮

cc0524 發表於 11-6-15 16:30
豬豬,

你仔係咁?? 我仔今次考試都好深呀, 我都唔明點解學校會咁做既, 其實係唔係有 D 野我地唔明呢??
我都唔知點解架...& 我地無得睇卷tim, 跟本唔知分卷出乜?!

水晶宮

多多,

連你都唔知點解??
大人無得睇, 小朋友呢?

水晶宮

畀面勳章

5大1小 囉 食完我地仲會行過滿記食埋甜品先走.............

cc0524 發表於 11-6-15 16:08
豬豬,

你話唔洗一千蚊係幾多個人呀??

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

呈分試多數係深d架....

不過我又覺得多數都係正常賽果..

即係水準跌都係一齊跌....

而且出ABC...唔似以前咁出晒分數...已經好好多...

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

靚豬豬 發表於 11-6-15 17:01
5大1小 囉 食完我地仲會行過滿記食埋甜品先走.............

5大1小買料 + 小菜 + 油火錢都唔駛1千 ? 咁抵 ?!

我無去過呀...不過次次都聽人講預300 一個人已經好抵食...

水晶宮

豬豬

你快d pm 間鋪名 & 邊樹買料來知下~

水晶宮

豬豬

另今sat 都係唔去整甲啦, 老公得閑, 我地去ocean park 呀~

水晶宮

畀面勳章

ok 收到 ~ 咁下次有機會再約過啦, 玩得開心d喇

多利是 發表於 11-6-15 17:26
豬豬

另今sat 都係唔去整甲啦, 老公得閑, 我地去ocean park 呀~

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

我囡中數麻麻哋呀....

好彩亞仔呈分仲OK, 仲有一科中文writing 未知

祝我好運啦
生日月, 開心過

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

多多, 我都可能去OP, 睇下會否遇到你
生日月, 開心過

首頁

尾頁