親子旅遊

跳至

首頁
12345...51

尾頁

大宅

引用:多謝分享+........+請問呢+3+間,+啱一家+4+

原帖由 chickenwing2006 於 11-06-18 發表
多謝分享 ........ 請問呢 3 間, 啱一家 4 口入住一晚嗎 ??
唔該哂 !!!
HP 發表於 11-6-17 16:3 ...
According to Sis sharing, the room would be a bit small. I would stay in Cititel in mid July. Try to share my view after then.

熙熙&樂樂媽咪

男爵府

好媽媽勳章

IPBB 發表於 11-6-17 23:31
我岩岩去完返黎呀!

機埸買雪條貴左啦, RM$21.9呀! 不過要未入閘前買, 原來入左閘黎冇得買架, 我仲以為有, ...

唔好意思,我唔係好明呀..過左關之後咪有間shop可買o既,未入閘的意思係??

水晶宮

HP,

可唔可以post你個行程作參考呀?

男爵府

Hi HP

Thanks for your valuable information, which hotel will you stay? I will go next month and live in STAR, will you exchange some MYR in HK?

Many thanks

大宅

回覆 cutey_face 的帖子

如果係international航線,而家只可以check-in前買,要當行李寄倉。入閘後嘅shop只得番內陸機果邊有得買。
仲有,以前可以散買,但係呢兩年都只係可以一盒盒買,一種味或mix,冇得再自拼。

大宅

一家大細去玩嗎? 玩得開心d,沙巴真係好識合小朋友去....

我哋今次去兩星期多,都預左有一個星期係沙巴

禁止訪問

大宅

我八月中去,其實如果唔玩激流,唔睇螢火蟲,又怕昆蟲,去沙巴係咪唔係甘啱玩呢

大宅

引用:回覆+cutey_face+的帖子 如果係internatio

原帖由 acpurples 於 11-06-19 發表

如果係international航線,而家只可以check-in前買,要當行李寄倉。入閘後嘅shop ...
多謝提點!

熙熙&樂樂媽咪

大宅

引用:Hi+HPThanks+for+your+valuable+informatio

原帖由 heiheihoney 於 11-06-19 發表
Hi HP

Thanks for your valuable information, which hotel will you stay? I will go next month and liv ...
我們都有幾晚 stay @ STAR, 14-17/Jul. 我們有機會相遇嗎?
我們也在 HSBC 兌換了一些,好貴呀,2.69!

熙熙&樂樂媽咪

男爵府

好媽媽勳章

acpurples 發表於 11-6-19 17:44

如果係international航線,而家只可以check-in前買,要當行李寄倉。入閘後嘅shop ...
非常清楚,我明白晒喇,謝謝你!

大宅

有冇人住過STAR? 係咪有buffet? 多唔多食物選擇同埋幾錢?

HP  http://www.shangri-la.com/cn/property/kotakinabalu/tanjungaruresort/dining/restaurant/cafetatu/menu  發表於 11-6-20 10:38

瑪瑙宮

好媽媽勳章

我 8 月去呀, 先去 KL 再飛沙巴 .... 我都打算住 STAR , 問左完美 MYR $ 640 / 晚 ..... 想 8 下你幾多 $$ 一晚呀 ??

唔該哂 !!!

heiheihoney 發表於 11-6-19 11:40
Hi HP

Thanks for your valuable information, which hotel will you stay? I will go next month and liv ...

瑪瑙宮

好媽媽勳章

好呀, 唔該哂你先 !! 今次第一次可能會揀 STAR ..... 下次去再試呢間 ! 唔該哂 !!!

HP 發表於 11-6-19 01:51
According to Sis sharing, the room would be a bit small. I would stay in Cititel in mid July. Try ...

大宅

chickenwing2006 發表於 11-6-20 04:44

I book STAR with 機票﹗It is 港龍 package! As I extend 1 night, it costs $1970 (in peak season).
熙熙&樂樂媽咪

大宅

wewe 發表於 11-6-19 10:29
HP,

可唔可以post你個行程作參考呀?

Day 1 夜機到﹐Check-in at Cititel Express Hotel. 打算去雙天食海鮮﹐行夜市
Day 2 一早入去 Survivor Island 玩 Mud Volcano
Day 3 下午離開 Survivor Island﹐去睇長鼻猿+螢火蟲
Day 4 入住 STAR hea, dinner @ Toscani
Day 5 Kiulu 河漂流﹐hea in afternoon and then seafood dinner again
Day 6 出 Manukan 玩﹐Relax in Sunset bar and then BBQ Dinner at resort poolside
Day 7 Sunday Market, 轉去 Gayana Eco Resort 繼續 hea
Day 8 晨早餵大魚﹐生態館遊﹐hea till afternoon. Back to HK at night.

老公想盡 hea, 我想嘆吓﹐所以都住豪少少啦﹗

熙熙&樂樂媽咪

大宅

HP,你survivor island / 螢火蟲 / 激流 都好啃吓喎,仲住4間酒店,真係唔算hea呢

喜歡食地道娘惹菜嗎? 有一間我哋成日去幚襯,想試的話我可以pm details比你

HP  PM sent.  Thanks.  發表於 11-6-21 09:15

禁止訪問

大廚勳章 畀面勳章

水晶宮

沙巴有無按摩推介呀?

男爵府

HI HP

I will go on 10 Jul.

首頁
12345...51

尾頁

跳至