跳至

首頁

尾頁

男爵府

起碼成年冇上bk喇~~0806媽咪~你地喺唔喺度呀??
我係雪雪&釨鏸媽咪呀^^
http://hk.myblog.yahoo.com/snowy-tsang
歡迎參觀~~雪雪 & 釨鏸's Blog

[IMG]http://i278.photobucket.com/albums/kk114/babymaggieleung/BBB.jpg[/IMG]

王國長老

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 王國長老 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

報到!!!!!!!!!!!!
執仔之手 與仔偕老

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

我都報到~~ 我係子洛媽咪~
一向都有上黎睇野~只係少發表

男爵府

冇以前咁神心日日捕住bk~~哈唔知仲有幾多0806既bk媽有上黎hea呢

http://hk.myblog.yahoo.com/snowy-tsang

[IMG]http://i278.photobucket.com/albums/kk114/babymaggieleung/BBB.jpg[/IMG]

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

我都報到,我係琳琳媽咪.

伯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 親子達人勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

報到!!!!!!!!!!!!:;pppp:

王國長老

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 王國長老 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

babymaggieleung 發表於 11-7-23 21:16
冇以前咁神心日日捕住bk~~哈唔知仲有幾多0806既bk媽有上黎hea呢

仲有好多架,不過可能有D無留言咋!!
你都多D上黎啦!!!
小鏸返左學你都多D時間嘛!!
上黎鬆一鬆丫~~
執仔之手 與仔偕老

大宅

好媽媽勳章

回覆 叉燒媽 的帖子

報到, 係呀, 而家多數睇, 比較用多左時間去教育王國.

洋房

好囉好囉, 終於搵返08年6月媽媽囉...呵呵~
同意CHEUNGONE呀, 而家成日上教育王國...呵呵~

男爵府

我又試幾日都冇上黎喇~~而家揍小朋友真係呢~~冇咁多時間上bk~~喺個電腦坐耐一陣都俾隻小魔怪叫我陪佢里樣果樣~~不停咁"媽咪~媽咪......"

禁止訪問

大宅

小吉梨,恭喜晒呀...
我係峰峰媽,我都好耐冇上黎啦~~

王國長老

小吉梨 發表於 11-8-9 12:57
HIHI~ 我都好耐無上來啦, 大家好嗎?? 原來沒有了0806, 得番08會哩~

我哩....而家去了1112啦, heehee~
嘩...恭喜哂呀吉梨!!!!到你喇!!!!!!!!!!
好戥你開心!!!!
係妹妹定細佬呀???????????
執仔之手 與仔偕老

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我都係近呢1,2個月先上番黎。

禁止訪問

大宅

畀面勳章 陪月勳章

我今日才可以fix到我account, 我都報到!我係Oscar媽,各位好!

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

好耐冇上bk~~有冇0806既老朋友喺度呀??^^

吉梨媽恭喜你呢,我計劃左年半,可惜冇緣份呢 開始想放棄啦!

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

好耐冇上bk~~有冇0806既老朋友喺度呀??^^

王國長老

loklok200866 發表於 11-8-17 00:54
你咁後生, 大把機會啦!!!不過唔好俾自己太大壓力呀!
一切順其自然!!!
執仔之手 與仔偕老

王國長老

小吉梨 發表於 11-8-11 17:17
謝謝 峰峰媽及叉燒媽~ 我知有好幾位0806媽媽都生了細b了, 你地又有無計劃? :)
係呀, 見住你地個個有第2胎, 我都流哂口水不過我未ready呢,
起碼等阿仔上左小學先啦,
唔係真係攪唔掂喇
執仔之手 與仔偕老

首頁

尾頁

跳至