使用意見

跳至

首頁
45678...20

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

gk678 發表於 11-7-21 11:42
言者無心, 聽者有意..........
你都係自盡吧啦.
自盡=叫人去死... 即係你叫人去死~

由於您的發表是針對樓主帖子的「主題回覆」,因此以樓主的角度來看,您的回覆是發送予樓主本人的,當中的「你」是指樓主。除了您本人肯定自己是開玩笑外,並不代表所有會員都知道您的發表出於甚麼目的。敬請留意!謝謝!

你都係等收紅牌吧啦!!!!

BBMMAMA  hahaha,  Like!  發表於 11-7-21 20:57
180  哈哈哈哈  發表於 11-7-21 13:15
moonychan  學到野喎 ^^ good  發表於 11-7-21 12:14
Edithcsm  活學活用, 舉一反三, 好野! 哈哈...  發表於 11-7-21 11:51
自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

王國會長

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

太敏感!
每日望住佢哋就充滿力量啦!

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

可能係個post被人誤會左,因為有個"你"字,好易令人對號入坐,其實好小事,唔好咁勞氣啦,激嬲自己唔著算,幽默感唔係個個有的。

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

catfy 發表於 11-7-21 11:37
個post我都有睇,一睇就知甄太太講笑拉(我兩個都唔識),駛唔駛咁嚴重先!自由講場喎!又唔係惡意攻擊!! ...
我都有回過幾次果位"小妹妹",甄太太我直情唔識,
不過我都覺甄太太係講笑,而且好小事,點解要咁主觀?
做得中間人一定要客觀分析,唔好偏私,否則好難令人信服架

伯爵府

sumlam 發表於 11-7-21 11:45
自盡=叫人去死... 即係你叫人去死~

由於您的發表是針對樓主帖子的「主題回覆」,因此以樓主的角度來看,您 ...
死啦(我講我自己), 得我自己知, 自己笑, 咁咪同傻佬(都係我自己)差唔多?

citty  想笑死我咩!個[死]字是話本人.  發表於 11-7-21 14:30
sumlam  笑左x2, XD!  發表於 11-7-21 11:52
lily_liu817  笑左!!  發表於 11-7-21 11:51

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

甄太太 真係唔好意思,嚇親你,需要醫生嗎?

好呀!!妳找數!!

我睇開個得唔得??

shannnb  你睇開?快d食藥先啦…大力叔叔乖~  發表於 11-7-21 14:32
meow~meow  你找死..仲係度點火  發表於 11-7-21 13:28
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

子爵府

畀面勳章

gk678 發表於 11-7-21 11:48
死啦(我講我自己), 得我自己知, 自己笑, 咁咪同傻佬(都係我自己)差唔多?
...

乜原來你同我講笑咋??我以為你想我去死,我已經買咗條繩正打算懸梁自盡

birdy09  "彩",快d "lur" 口水講過,唔好睇唔開噃  發表於 11-7-21 12:12
35C9  hahahahahaha  發表於 11-7-21 12:02
gk678  樓主, 我怕你搵唔到條梁喎.  發表於 11-7-21 11:58
edith_ricky  hahaha~!  發表於 11-7-21 11:56
yan511229  haha  發表於 11-7-21 11:53

子爵府

畀面勳章

miffymiffy 發表於 11-7-21 10:58
一般人會覺 因太太係度玩食字.... 不過當時人可能較為敏感, 有錯覺佢自己生命受威脅... (佢 好似時常出入 HORSE BI 桃... (無深入硑究) , 只立眼少少TOPIC, 講咩姑娘....)

哦~原來佢係呢d黎...
我之前成日見佢講d野怪怪的,又成日提媽媽煮左咩送,我冇深入睇佢d post,我仲以為佢係小朋友...但又好奇怪小朋友點會上個c9網傾計?印象中記得佢成日講"港姐"',"書包","明星"...

hoho0728  唔止~~點止今晚食乜餸,連早餐,午餐,宵夜都大大份~~  發表於 11-7-21 16:13
sinnacat  仲有今晚食乜餸...  發表於 11-7-21 15:48

伯爵府

分享愛 貓狗褓姆 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

大家要練定D文言文 ... 以後可能有用架

AAG124888  唔好意思  笑左  HAHA  發表於 11-7-21 15:03

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

子爵府

畀面勳章

大力大力 發表於 11-7-21 11:51
甄太太 真係唔好意思,嚇親你,需要醫生嗎?

只有X山精神科幫到你,come on...

sasa0208  葵沖呢?  發表於 11-7-21 11:56

子爵府

Bk真係多人鍾意撩事鬥非!:;pppp::;pppp:
其實呢啲話題係好小事,我都有留意樓主你同 Cathy tse,我覺得你地成日都針對ada,佢有病佢都唔想,點解要下下針對佢?
你話你講笑,但係你問心,如果係其他媽咪你會唔會咁答丫?而你明知佢係咁,你仲咁答,你大人大姐正常人咁做,唔通你一啲問題都無?
同埋你依家兩邊投訴又講呢啲嘢,你嘅行為係好好咩?有分別咩?

唔該…喺你地話或笑人嘅時候,將心比己,諗下如果係你嘅小朋友有呢個病係咁,有人咁對佢,你又如何感受?

shannnb  仲細咩?網上世界認真就輸…下下bk admin都護航咩…  發表於 11-7-21 14:33
lyctina  依.....你認定左"佢"係有病架wor~  發表於 11-7-21 12:04
cathy-tse  又係咩人分身呀????????????..........  發表於 11-7-21 11:59

伯爵府

畀面勳章

我諗墨餅係會認真處理每個投訴,咁中意講笑嘅亞太今日又入錯門口....希望大家過左啖氣就無事

伯爵府

真係好豬麻綠豆ja wor, 我上bk都會自己講下笑, 又睇下人地講下笑, 好鬼開心.

唉!但係我而家都好驚唔知幾時講笑會踩地雷.mouth:

禁止訪問

男爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

個講笑又好似過份左少少嘅!!!

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

Elefant老婆 發表於 11-7-21 11:07
死啦,咁第日响BK同啲老友打招呼講:「你個衰婆吖。」我又會唔會俾人河蟹呢? ...

咁你 啲老友 會唔會去投訴你呀? 唔會的話, 點會 俾人河蟹...

子爵府

畀面勳章

ABBC 發表於 11-7-21 11:55
Bk真係多人鍾意撩事鬥非!
其實呢啲話題係好小事,我都有留意樓主你同 Cathy tse,我覺得你 ...

請問呢位亞太,我幾時有針對Ada呢?我都係好最近先知道佢有病,我都有同佢傾過計,我完全無針對佢。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

我有d唔明....點解咁多人提住人地有病

如果係咁先要比d正常生活體驗佢

首頁
45678...20

尾頁

跳至