自由報料

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

http://www.groupon.hk/

今日的優惠

2人, 一間山景房, 包3餐自助餐及酒店設施住玩, 抵唔抵呢??

小朋友另收每位$450..

後加::

比我發現了更抵的團購,

http://deals.big5.ctrip.com/group/Default.aspx?City=深圳

呢間酒店ok的, 我於8月頭住過, 海景房, $1006, 個海景好得呀, 又新又靚, 近地鐵站, 大家可以睇落去, 有相分享的....

ctrip, ok的, 我用過..

子爵府

焯媽媽 發表於 11-7-23 21:13
http://www.groupon.hk/

今日的優惠
也很吸引啊

侯爵府

其實酒店本身都有d夏日優惠, 睇來都係差不多..

http://www.nanhai-hotel.com/promo/promo_menu_chi.htm

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

都幾抵bor

禁止訪問

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

睇落都OK,唔知有冇SIS住過呢?

禁止訪問

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

伯爵府

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

開頭都心郁 但見佢酒店本身有優惠 , 我諗住天日打去hk果邊問 , 如啱就訂埋,因我諗住下個月去 , 但佢到話因大運會關係好多日子都要加錢.
食野方面 , 附近都有好多野食 , 會選自己出去多 d.

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

呢間酒店十二, 三年前住過, 家庭房好正, 有三張床房好大, 果時交通唔方便, 唔知最近有無朋友住過? 仲企唔企埋呢? 謝謝報料...

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

剛住完回來...都是買 GXXXPON $999 Package 的, Okay ka!
我個小朋友高度少於100cm, no extra free for bed & meal!

男爵府

好媽媽勳章

咁都住得過喎, 請問如果蛇口站出, 近唔近酒店呢?

子爵府

回覆 CharmmyKelly 的帖子

請問你係咪用GROUPON網個優惠呀?佢要28號先開始用得喎!

侯爵府

CharmmyKelly 發表於 11-7-25 14:05
剛住完回來...都是買 GXXXPON $999 Package 的, Okay ka!
我個小朋友高度少於100cm, no extra free for bed ...

想問下近唔近mtr?

自助餐是否ok呢? 多唔多選擇呢?

禁止訪問

侯爵府

mocha 發表於 11-7-25 23:38
好奇問吓?其實咁近,點解唔回家瞓

深圳酒店唔近啦, 最近的酒店我住過, 係九龍城舊機場間酒店, (不過而家改左名) 係接外國來的朋友..

我喜歡經常住唔同的酒店, 今年都住過幾間..

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至