興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

子爵府

(1) 我以前部舊ge Samsung 有, 其他普通手機都有。 但我搞咗半日、試咗半日, 關機後都唔响呀! 點算? 唔係冇哩個功能嘛..... 噤個電話咪長著唔駛熄?? 講笑咋哇~

(2) 「靜音」功能使用時, 鬧鐘的鈴聲還是會响的。 如果我需要全靜, 所有 alarm 只 震動, 又應該點 set 呢?

(3) 行事曆現在是由星期一開始 (一‧二.三.四.五.六.日)。 但我習慣由「星期日」開始, 又可以點先 set 到呢? <---- 剛剛搵到! 搞掂!

請指教。
「多元社區,和諧並存;你我出手,聾健共融 」

禁止訪問

子爵府

Thanks. cthui99.

噤個 Audio Manager 等我遲d 先搞, 唔該晒~ {:1_1:}

其實, 係咪真係所有 Android 手機, 都要唔熄機, 個 alarm clock 先會響? (iphone 呢?) 會唔會真係如網上所說 —— 我剛剛 search 到國內 forum 有人話 —— 暫時所有智能手機, 都係熄機就唔响?
「多元社區,和諧並存;你我出手,聾健共融 」

禁止訪問

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

cthui99 發表於 11-7-25 11:52
1) 係長著唔洗熄...但晚上我會轉用飛行模式

2) 靜音後都會嚮, 裝個 AudioManager 有晒Setting既 Shortcu ...

係咪個alarm照響? 又係唔係會save energy呢?

cthui99  係會照響,大大量Save Energy添...  發表於 11-7-25 12:30

首頁

尾頁

跳至