嬰兒醫護

跳至

首頁
23456...7

尾頁

大宅

加油呀.......上天一定會保護您們一家同BB架.......努力!!!!!

珍珠宮

好媽媽勳章

祝福你們的家庭!

大宅

唔好放棄呀!

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章

加油
當年我生大仔穿水30個鐘醫院都唔幫我開刀
後來我都生到出黎
政府係唔到最後唔幫你開
有時我都會諗如果當日真係生唔到先去開可能都太遲

子爵府

樓主加油

大宅

希望你同太太同bb都加油! 我既細仔出世時出現抽筋現象,係醫院住過9日,頭幾日都係NICU. 之後出咗院食咗幾個月止抽筋藥,touchwood而加無事. 回想入醫前後果段時間係好心痛,好無奈同好無助! 你bb醫院咁長時間, 日子一定唔容易過,請你加油唔好放棄!

公爵府

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章

加油!!!!!!!!!!!!
有你 我可以坐擁天下,沒你 我的世界依然偉大!

子爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

祝福"奇蹟"可以降臨到你們一家!

相信經歷左一年嘅時間,你同太太身心都會好疲累,

多D上黎BK等我地幫你地打打氣啦! 加油~

侯爵府

畀面勳章

BB有你地呢對父母係佢最大既幸福

大宅

真係好震撼...

好難想像樓主同太太的痛苦。

願上天保佑你們一家...願BB有一天能回家與父母共聚, 享受父母懷抱的溫暖。

我很好運..我生BB時能在私家醫院選擇開刀。那時, 我有想過順產...但很多親戚朋友也支持我開刀...因為開刀可以避免很多難以想像的意外。

我的好友快要生BB了, 預產期是8月10日...

她肚裡的BB...頭部位置不對..加上我朋友身型矮小, 但BB身型對比較大..醫生說過她生產時會有很大危險...有一半以上機會不能自然順產...

但可惜...醫生只管要她''嘗試''...她沒有權利要求開刀...一切只能聽醫生的判斷。 老實說...我真的很擔心她。

兩個生命同時交到醫生的手上....希望上天會給他們力量吧。

男爵府

開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

bb 加油

伯爵府

hashtag旅遊勳章 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

事情已發生,只可以接受現實,並照顧好bb...
請你和你太太好好保重身體﹗
祝bb平平安安﹗
みんなで一緒に笑う

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

樓主加油呀!! 好多人支持你一家的!!!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

祝BB早日康復!加油!

公爵府

育兒性格勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

加油呀~
俊曦網頁[url=http://hk.myblog.yahoo.com

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

樓主,世上真係有奇蹟的,睇左呢位住在美國既媽媽的經歷我就相信,我一邊睇一邊喊。大家本來都以為佢仔仔活不下去,送左bb去臨終醫院,但最後位媽媽無放棄,而家bb已經3歲,我見位小朋友既相都覺得佢好開心好活潑,希望你bb 可以早日康復,加油~

(轉貼 - 我是妈妈所以我只能选择坚强)
http://www.huaren.us/dispbbs.asp?boardid=333&id=617916&page=0&star=1

SandyCPS  謝謝您的分享,我看了也哭了!
真的有奇蹟,不要放棄!  發表於 11-8-1 03:00

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

祝bb早日康復!

侯爵府

環保接龍勳章

加油呀! BB, BB媽媽, BB爸爸都要加油!! 祝BB早日康復!!

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章

May God bless your baby & the family!

男爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

真係好心痛
祝BB早日康復,爸爸要加多時間關心太太!!
唔好放棄撐住啊!!

首頁
23456...7

尾頁

跳至