自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我家是用全年證的,是常客,過往已經成日聽到啲仔哥哥講粗口,又講粗口鬧內地人(雖然我都吾鍾鐘意內地人,但始終都係客嘛)。

今天我和兩個女兒玩滑浪飛船,以往會有一位職員用水刮,刮走椅上積水,但今次,坐位上是濕到不得了,我唯有自己用紙巾抹,可能我抹得太耐(大約三四秒)控制船隻的職員叔叔好大聲兼悔氣叫"坐底呀",我頓時回返句"好濕嘛",船開始起動後,該職員又用之前的態度說"入到去都會濕嫁啦,怕濕就吾好玩啦",我話"嘩,你咁講嘢嫁"。我好嬲,上岸後,我叫D姐咀叫佢過嚟,我話要知佢個名。我望住佢個職員牌兼讀出佢個名,佢就即刻話"我頭先你坐底之嘛",我話"哈,你請我??? 你叫我怕濕就吾好玩喎"佢話"咁,我同你道歉囉,如果你吾接受,你去投訴我囉(態度依然惡劣),我即刻拖住兩個女轉身走話"我吾同你講"。

亞女問我,你真係會去投訴佢呀?我話我會。

玩完出閘後,亞女又問,媽咪,你吾投訴嗱??我話,算啦,我啖氣已經消咗,我吾想咁小事攪到人地冇咗份工,可能佢以為我會投訴,已經驚咗半日,算啦。。。。。。。。希望依個職員吾好再對遊客呼呼喝喝。。。。。。呻完

禁止訪問

侯爵府

畀面勳章

回覆:Oceax Park啲職員好冇禮貌

如果係我,我一定會send email投訴!

伯爵府

我會投訴囉!因為我都覺得佢地大部份都好冇禮貌。

大宅

del . ~~

水晶宮

我諗我會照email去
唔好話投訴 但係希望佢地態度會改善
講明唔係想佢冇左份工
但係態度令人難以接受

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我會照投訴,吾投訴比大啲嗰啲知,佢點知啲細咁冇禮貌。一陣個職員以為你投訴咗但大嗰啲都冇話佢,佢咪繼續咁對其他人

首頁

尾頁

跳至