興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

子爵府

現在, 部手機記住咗 Yahoo mail 的 password, 點都 delete 唔到!

Gmail 仲衰, 自動登入!

Facebook Android 又係自動登入!

噤萬一遺失電話, 咪大件事........

有冇人教我搞搞佢...... Thank you.
「多元社區,和諧並存;你我出手,聾健共融 」

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

你facebook用完有無logout?

另:我見Internet > setting入面有得clear cookies, clear password, etc, 唔知得唔得呢?

子爵府

回覆 htts 的帖子

Thanks. 我搵到嘞! {:1_1:} 我 untick 咗 「記住密碼」, E+ Yahoo mail etc... 都冇晒密碼記憶嘞!

只係, 即使我在 瀏覽器那一邊 log out 咗 Facebook, 但是用 Facebook Andriod 都自動登入架喎.....

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

一係你試下uninstall facebook apps, 再install返, 佢問你記唔記住password, 你唔何tick, 睇下又得唔得.

禁止訪問

子爵府

htts 發表於 11-8-11 10:02
一係你試下uninstall facebook apps, 再install返, 佢問你記唔記住password, 你唔何tick, 睇下又得唔得.:ba ...
有架! 原來有個主頁, 按 Home 鍵 左手邊的 選擇鍵 就會顯示「登出」選項。

寶石宮

回覆 jk67jk 的帖子

你之前唔係用呢個logout架? 要用呢個先係真正登出.

子爵府

htts 發表於 11-8-11 14:49
回覆 jk67jk 的帖子

你之前唔係用呢個logout架? 要用呢個先係真正登出.

我咪就係話..... 喺 Facebook Android 搵唔到地方 log out 囉 ..... .......

寶石宮

e家搞定就好啦.

jk67jk  Right!  ^^  發表於 11-8-11 16:42

首頁

尾頁

跳至