家事百科

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: ~wee~~暈暈 之 靚太唔易做

無奶由架, 我個猫有成1g, 點會咁快爆架, 頭先睇過得果一封信, 我諗又係ym出問題喇, 真係麻煩耶 :-|
小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

男爵府

我大孖今日狂, 嚴重的病倒了, 成日都冇食過野, 天日睇怕學都番吾到

男爵府

jc,

係唔係尋日玩得太盡, 到依家病左呀, 真係慘囉 :-(
小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

男爵府

睇左醫生未呀, 有無比多d水佢飲呀, 唔好比佢缺水呀, 如果佢飲左水都嘔, 你都係要比水佢飲, 拎定一個桶裝嘔吐物, 咁就唔使下下洗地方麻, 話佢知, 想嘔時就入廁所, 俾多d耐性佢呀, 佢病自己都唔想架, jc你要忍耐下呀 :wink:
聽日下午使唔使幫手呀, 我12點半後得閒, 要的話打電話比我就得喇, 我去你樹幫下手都無問題架

男爵府

yuyung,
lee d朋友仔去邊shu搵, 過去一年選擇讀樂基都無揀錯, 最起碼識到你地班豬朋

頭先番popo屋期食飯, 佢見我個仔病到九彩, 自動請纓話來我shu煮飯tomorrow, 你的誠懇行動暫擱置但我想保留

jc

男爵府

好喇好喇, 你就keep起佢喇, 有用時就用喇 :wink:

男爵府

hi cyrusmum,
pls send me again yr. bank a/c, tks!

子爵府

jc,
做乜Oscar咁慘呀? 係咪前晚嗌得激過頭, 入咗好多風呢? 咁今日有冇好返啲? 唔返一日學唔緊要啦! 又可以唔駛交功課住! 我最後訂咗4本書, 琴晚至醒起未做功課, 未簽手冊, 所以拿拿攪掂晒佢, 但又唔記得比相佢帶, 唯有聽日補數!

bebe,
收到啲4仔啦! 好香艷呀!

男爵府

cyrusmum / bebe,
日日都有功課, 我就 !今日你地係邊shu搵手搵腳呀?
另, 你訂左邊幾本書?

大孖今日又神奇好番好多, 但禽日全日咳到佢攬住個心係到 :-( :-( , 好彩睇個醫生又同佢夾到

jc

子爵府

jc,
我家有好多八卦雜誌嘛! 咪求其比幾本思翰幫手搵吓, 仲搵到好多有用圖片!
圖書我買咗4套 - #19有關蘋果生長, #31警察,消防員, #38嬲時可以點做? #66對思翰嚟講好緊要既Safety First Pack, 有成6本書至係$12x, 好鬼抵!
Oscar好返咪好囉! 你就擔心同做少好多啦!

琴日思翰話嚟咗個新同學叫俊俊, 佢話人哋好百厭喎! 又細佢少少既!

男爵府

我今日剪唔到個頭髮呀, 個髲形師放假呀:cry:

子爵府

YuYung,
咁咪袋啲$多一日先囉!

jc,
今日陳太有冇同你講關於校車啲嘢? 我今日已打返學校同副校長投訴, 如果聽日佢哋都仲冇改善, 我就打算打去比孔美琪!

大宅

Cyrusmum >你地校車有咩事,咁激既 另外d書邊有你講得咁平呀!!!!USD4.95要X10.45(好似)都成51蚊啦

D功課又真係多D既,由其我地D咁勤力既家長,我O羅左影左瑤瑤手同腳既相去就算!!唔滿意既咪當我無交O羅!!好忙架嗎 我最怕就係搵圖既功課

男爵府

cyrusmum,
我都好嬲, 打去同校長講吾讀添, 或者天日會番學校一轉同佢再講講, 去嗎?早餐再談。哎, 好Q煩!若cckg明年收佢地, 我地會走!

bebe,
咪就係, 一日到黑都要家長做咁多功課, 我仲做兩份, 禽晚孖寶老豆咪做到11點幾洗香香+long衫

趕住送孖寶去學野既jc

子爵府

今晚個bk又short short哋, 每click一吓就開一頁新, 比佢激死!

JC,
聽朝3少奶話佢又出嚟食早餐, 不過佢問我哋有冇下文, (即放學後), 我話大家出去食完飯, 之後去你會所玩, 好唔好? 思翰好鬼想去你度玩賽車同遊戲機!

子爵府

思翰只係差唔多到時瞓著咗, 但點知一上樓擺落床又醒咗, 不過都好既, 希望今晚會早啲瞓啦!

JC,
今日又打攪晒你啦! 多謝你既午餐!

YuYung,
祝你老公[size=large]生日快樂!仲有唔記得今日係唔係結婚周年啩? 係的話就恭喜埋你哋兩個繼續恩恩愛愛, 出年造人成功啦! 唔係就收返, 留返係至恭喜啦!

男爵府

哈哈...
我一陣同佢講先 我地今晚去又一城食飯呀

我暫時唔想造人囉, 感覺自己一個湊3件會好吃力, 我怕我會有產後xx症, 都係等我老公再大個仔時先算

大宅

[size=large]各位,講個壞消息你地知,我好想玩個game,今日開始左啦 唔好掛住我啦

男爵府

cyrusmum / bebe / 禮媽,
至緊要班細路高興, 邊shu打攪呢? 我冇野招呼你地就真la。

孖寶今日both都好勁, 兩個番到屋企勁有睡意但被我阻止直至8點鐘兩個 豬左la

bebe,
下次開game前打鑼問下我地先 冇你, 我地點成局

yuyung,
又pend 我既好姐妹bebe咪會快過你, 兩個一齊好玩好多, 諗諗佢la!

jc

子爵府

bebe,
今日至話未織埋對袖, 今日一整好部機仲即刻要瞓身去打機? 今日個聚會全靠琴日你女部機未整好啫, 如果唔係又唔成局囉!

JC,
我又有免費午餐食, 又有係玩既冒險樂園, 仲要照顧埋我哋啲媽咪既上網需要, 咁都話唔周到? 你下次仲可以有多啲乜嚟招呼我哋, 咁又唔拘喎!
今日思翰食完飯, 8點度都係好眼瞓, 但佢叫沖涼先, 但沖完涼就即刻生猛返, 不過最後都係唔夠睡魔鬥, 到2130就瞓咗啦!

首頁

尾頁

跳至