自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我妹妹早排經常疲倦,手腳抽筋痳痺.心律不正,入院做了很多檢查,最後得出話血鉀低得2.2,每日要食鉀丸早晚各兩粒,但食完會好暈同眼瞓,打電話返醫院問又話食咗藥唔會好眼瞓唔會暈,請問有冇人食咗鉀丸會疲倦眼瞓??

男爵府

My dad takes one Slow K Tab (600 mg) every morning, he doesn't feel drowsy or dizzy because of Slow K. However, he gets tired more easily because of taking medicines which are used to treat his hypertension and his heart condition (besides the fact that he is in his old age). Does your sister take other medicines?

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

係鉀? 定甲狀腺??
兩樣野黎架...

如果前者我唔清楚
後者我試過甲狀腺低下, 食藥無副作用bor..

建議佢自己搵個內分泌科醫生搵second opinion!

男爵府

畀面勳章

我朋友試過鉀底, 雙腳係會無力, 連企都企唔到, 跟住睇醫生食鉀丸, 同食香蕉可補充鉀的, 係醫生話架.

首頁

尾頁

跳至